Nagyon jó film! Az elejétől a végéig izgalmas, tele meglepő fordulatokkal. Egy percig nem lehet rajta unatkozni, nagyon jól sikerült film! A színészek is tökéletesek!
Végig nagyon nyomasztó és feszült légkörű film. Izgalmas és elgondolkodtató. A nyomozó karaktere annyira nem tetszett, lehetett volna izgalmasabb is, hiába próbálkoztak vele, nem derült ki róla semmi.
Jó a történet, a színészek játéka tökéletes. Ennek a filmnek egyetlen negatívumát éreztem, mégpedig, hogy nagyon hosszú. Nem tudom olykor miért húznak valamit benne, de összességében megérte végigülni.
Nagy örömömre szolgált ezt a filmet megtekinteni, hisz ritka ma az olyan film, ami ennyire szórakoztató és nem egy üres héj. Különösen tetszett és hát bármikor újranézős.
A 2013 -as év egyik legjobb krimije, a feszültség kézzel tapintható, nagyon jók a színészek. A történet izgalmas és váratlan fordulatokkal teki. Nincsenek felesleges klisék.
A Fogságban a 2013-mas év legjobb misztikus thrillere, lélektani drámája. A történet remekül kigondolt, a kivitelezés pedig pazar. Engem magával ragadott a film és nagyon sok gondolat megfogant bennem. Belegondolni is nehéz, mit tennék hasonló helyzetben.
Azt hiszem ez a film nagyon kidolgozatlan lett. Maga az alap ötlet egész vonzó volt ámde a megvalósítás közelébe sem ért annak, amitől jóvá vált volna a film. Nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Nagyon érdekfeszítő, izgalmas és megrendítő film, a hatása alól nagyon nehéz kikerülni. Abszolút beleéli magát a néző a karakterek helyzetébe, erősen hat az érzelmeinkre.
A Fogságban egy nagyon durva lélektani thriller, amit lélegzetvétel nélkül néztem végig. Dermesztő a hangulata és teljesen magába szippant, rettegésben tart.
Komoly és nehezen eldönthető, megválaszolható kérdésekez feszeget a Fogságban. Vajon meddig menne el egy apa a gyerekéért? Mit tehet meg? Én teljesen a hatása alá kerültem, feszülten néztem végig annakidején a moziban.
A Fogságban egy nagyon komoly hangvételi lélektani dráma és thriller, amely szó szerint a képernyőhöz szögezi a nézőjét. Borzasztóan izgalmas, nagy meglepetéseket tartogat.
Hugh Jackman élete alakításával megspékelve Denis Villeneuve rendező vászonra rittyentette a 2014-es év egyik legsúlyosabb élményét. Az embert próbáló játékidő ellenére végig leköti a figyelmet a nagyszerű atmoszférájával és témájával.