Közösség

Vélemény:

89 Fogságban

(2013)

Fokozatosan esik az értékelés....

SaSa   2024.08.15 01:00
0

...ahogy haladunk a filmben... Az első nagy problémám ez a Terrence Howard. Nem tudom, hogy láttam-e már olyan szerepben, ahol tetszett, amit csinál. Számomra már 5%-ot húz le egy filmen, ha meglátom... Maga a film egész jó lenne, HA (1) összébb fogták volna, mondjuk 100 perc környékére. Néhol borzalmasan lelassul a sztori, fejtegetik ki a semmit. (2) bár ez nem annyira fájó pont, de felesleges egy homlokot súroló lövésnél ajtóra fröccsenő vért odavágni. (3) amikor Hugh J. elmegy a vén szipirtyóhoz, és tudván tudja, hogy ki lakozik benne, akkor hogyan teszi azt meg, hogy a fegyvert táskával együtt leb*ssza a konyhaszekrényre, és folyamatosan hátat fordít... Ez annyira értelmetlen, szürreális, hogy fáj. De ami a legjobban fájt: (4) az elmeroggyant rendőr SZIRÉNA NÉLKÜL száguldozik az esőben a kocsik közt, veszélyeztetve ezzel az összes forgalomban részt vevő személyt, köztük azt a szerencsétlen kislányt is, akinek kockára teszi az életét az esőben száguldozással... holott ha szirénázva menne, akkor a kékfénnyel együtt simán húzódnának előle... Ez annyira nem reális, hogy eszméletlen... Itt esett egy csillagot az értékelés... Szóval hülye reakciók/cselekedetek, és idétlenül hosszú játékidő miatt nekem nem újranézős...