Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
cvölf   2015. 12. 23.

legújabb vélemény

Nem egy hétköznapi film a Futorológiai kongresszus, az már biztos. Én kétszer is megnéztem, egyrészt mert nagyon lenyűgözött, másrészt mert nem értettem meg mindent elsőre, de eztn nem a film számlájára írom. Azoknak ajánlom, akik kíváncsiak egy jó kis sci-fi és a dráma fúziójára.

 
lakilúk   2015. 10. 20.

Szerintem a film követhetetlen, a történet erőltetett és annyira távoli, hogy nekem nem sikerült beleélnem magam az egészbe. Elsősorban nem a rendezővel és nem a színészekkel van bajom, hanem azzal, hogy valami másra számítottam. Akit képes ez a történet megérinteni, az biztosan más véleményen van. Én a klasszikusabb science fictionöket szeretem. Rosszul választottam, de megértem azokat is, akik rajonganak érte.


 
kasztni   2015. 05. 10.

Ez a film az elejétől a végéig minden ízében eredeti, annyira lekötötte a figyelmem, hogy észre sem vettem, mikor telt el két óra. Az egész olyan, mint egy tébolyult trip, ahol nem minden kérdésünkre kapunk kész választ, és akkor csúszik ki a talaj a lábunk alól, amikor végre megpihennénk. Ari Folman remek munkát végzett!

 
varjú   2015. 04. 06.

Ari Folman filmje sok tekintetben újító, a rendező mesteri érzékkel használja a legkülönbözőbb filmes eszközöket a legmodernebb CGI technikától a kétdimenziós rajzokig. A történet, amit megjelenít nagyon eredeti és izgalmas, még ha egy kissé eszement is. Bármennyire is bonyolult a sztori, számomra nagyon élvezetes volt. Minden megvan ebben a filmben, ami egy izgalmas mozihoz kell!

Robin Wright
Robin Wright
Harvey Keitel
Paul Giamatti
Robin Wright
Robin Wright
Paul Giamatti
Robin Wright
Harvey Keitel

A film összbevétele 519 438 dollár volt (imdb.com).

 

A film női főszerepére az alkotók eredetileg Cate Blanchettet szánták.

(ps)
 

A futurológiai kongresszus helyszínét Albert Speer, a náci főtiszt tervei alapján rajzolták.

(ps)
 

A film operatőre a lengyel származású Michal Englert, akit nemrégiben a Sundance Fesztiválon a legjobb operatőri munkáért járó díjjal jutalmaztak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.