Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Biztosan bennem (is) van hiba,mert én abszolute nem értékelem semmire.Első anime filmem(film???),és hatalmas csalódás! Köszönöm,többet nem kérek.

 
Deku   2017. 12. 24.

Hatalmas az, hogy ennyire nem találtam benne hibát. Lehet elfogultság de szerintem nagyon összetett és könnyen érthető a története eme animációs filmnek. Engem azonnal megtudott fogni, ajánlom mindenkinek.


 
Norbert93   2018. 11. 12.

Na ez az igazi Ghost in the Shell! A mesterséges intelligencia érdekes és elmés boncolgatása, gyönyörű grafika, fergetes akciók és jobbnál jobb karakterek.

 
TribeBubu   2017. 01. 21.

Hibátlan és kötelező anime. Elképesztő a látvány és ritka ötletes a történet. Azonban a 2.0-s verzió nekem csalódás volt. Ezek a 3D-s betétek szerintem szétcincálták a filmet. A 3D-vel készült animéket egyáltalán nem szeretem, de az még rosszabb, ha... több»

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Minden animek alapja. Hibátlan, tökéletes, precíz. Egyszerre bonyolult és egyszerű, laza és merev, könnyen emészthető és elgondolkodtató. Az anime fanok nyilván imádják, de aki csak ismerkedik a műfajjal, annak is mindenképpen ajánlott.

 
Baleszmode   2017. 10. 26.

Első animém,kétkedve kezdtem hozzá,de ZSENIÁLIS! Karakterek terén kiemelkedő,filozofálgatásai mélyen szántóak,látványra gyönyörű,és elég komoly témákat feszeget.Talán negatívum(ok) a tempóváltásai.Én nem tudtam felvenni a film változó tempóját,de ettől még 9/10.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

Nem szeretem a cyberpunk-ot, az animékért se rajongok, de a francba, ez valami lenyűgöző!

A film összbevétele 10 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film Magyarországon először csak egy szűk körű moziforgalamzást élt meg 2006 novemberében, majd nem sokkal ezután jelent meg DVD-n.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A film cselekménye 2029-ben játszódik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt az első anime-film, amelyet egy időben kezdtek el vetíteni Japánban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban. A cél az lett volna, hogy ezzel még közelebb lehessen vinni az angol és az amerikai közönséget az animék világához.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nagy sikerre való tekintettel a filmhez több folytatás is készült, valamint egy két évadból álló (összesen 52 részes) anime-sorozat is.

(ArpiHajdu és Réci)
 
A Ghost In The Shell számtalan filmet inspirált, amelyek közül talán a Mátrix a legismertebb, és kétségtelenül a legegyértelműbb. Eszméletlenül részletes, szemet gyönyörködtető látványvilága, szuggesztív zenei betétjei és a kegyetlen akciókat meg - megszakító meditatív filozofálgatása, kitörölhetetlen nyomokat hagyott a mozgóképes cyberpunk történelemben. több»