Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
moviewer   2017. 08. 07.

Nagyon erős film. Hihetetlen jó a történet tele csavarokkal. A téma amivel foglalkozik, nagyon fontos. Őszintén és tisztán beszél a drogok hatásairól. Ezenkívül remek atmoszférát teremt, amiben hatalmas szerepet játszik a zseniális és egyedi képi világ is.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

Hiperszuper alkotás, egyértelműen többszörnézős. A képi világa egyedülálló, a párbeszédek emlékezetesek, a filozófiája pedig mélyenszántó.


 
Loborg   2015. 09. 29.

A rendező egyik remekműve ( as ok közül ) , van rajta bőven gondolkodni és elgondolkodni való . A képi világ is egyedi , a színészek is remekelnek , kötelező.

 
Baleszmode   2017. 07. 14.

Objektív Bálint: A film közel sem tökéletes.A karakterek motivációja homályos és nincs megmagyarázva.A történet meg egy instabil kártyavárnak tűnik. A színészekkel nincs gond,jók.A látvány szép,nem egy Pixar,de nem is ezt vártuk a Foxtól. 10/7 Átlag Bálint:Életem filmje. Az animáció gyönyörű,külön dicséret a maszkafanderért,a történet csavaros és mestermű,a filmzene tökéletes,a színészek kiválóak és élvezik,és a lezárás,mintha Sylvester Stallone vágna gyomron. 10/10

 
jake_green Nézhetetlen  2018. 02. 16.

Nem szoktam ilyen értékelést adni. Nem a filmmel van baj, hanem a kivitelezéssel. Valóban nézhetetlen, mert látod hogy mögötte vannak a színésze,k de mintha egy elrontott effect lenne az egész filmen és rettentően idegesítő, nem is tudsz ettől elvonatkoztatni és emiatt kibírhatatlan. 10 percet bírtam nézni belőle. Sajnálom mert rettentően érdekelne a story, de fizikai fájdalom nézni ebben a képregényes, gagyinak ható kivitelezésben

Keanu Reeves
 
Fontos tudni, nem hagyományos animációról van szó ezúttal, hisz először felvették a jeleneteket normál módon a színészekkel, majd utána animálták: ezen eljárás neve rotoscoping. Ez az egyedi, semmi máshoz nem igazán hasonlítható, már-már képregényes hatást elérő stílus pedig tökéletes ehhez az alkotáshoz. több»
 

A film rotoszkópos technikával készült, ennek köszönhető az egyedi látványvilág.

(moviewer)
 

Winona Ryder az LSD gyógyászati használatának támogatójaként ismertté vált pszichológus, Timothy Leary keresztlánya.

(dulkap)
 

Robert Downey Jr. a legtöbb sorát ragadós cédulákra írta, és mindenhova kiragasztotta, hogy tudjon belőlük puskázni. Az utómunkálatok során ezeket egyszerűen eltüntették.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.