Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
TribeBubu   2017. 06. 27.

Ez igen! Először azt hittem, csak kicsit keményebb egy hagyományos rajzfilmnél ez az animáció, de nem csak brutális, de egy bűnügyi thriller tökéletes átirata. Amennyire nevetségesen hangzik, hogy macskákkal van előadva egy gyilkossági nyomozás, annyira ütős és komoly lett a sztori. Az animáció pedig egyenesen lenyűgöző.

 
migoras   2016. 06. 11.

A rajzolása kicsit nem elnagyolt volt, ennek ellenére szerintem jó hangulatú film. Gyerekeknek semmiképp sem ajánlott, lehet, hogy ezt fel kéne tüntetni azért. Szerintem egészen fordulatosra sikeredett, és ha belegondolok ez a kegyetlen világ ábrázolás, amit láthatunk, az valahol az emberekre is vonatkoztatható. Nagyon izgalmas koncepció.


 
Face   2015. 06. 11.

Először is mindenkit óva intenék, ez nem egy gyerekmese. Egy elképesztően jól megírt krimiről van szó, ami egy bizonyos szinten sokkoló is. Én személy szerint csak kapkodtam a fejem, mivel nagyon sok divatos krimisorozatra egyszerűen ráver az ötletességével és kidolgozottságával.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.