Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Öngyilkosok szobája (2011)

Sala samobójców
Filmadatlap
 
15
Szereplők
6
Vélemények
41
Képek
Videók

Galéria (41)

 
pi   2019. 11. 15.

legújabb vélemény

0

Ez nem csak simán egy jó film, hanem egy betyárjó film! Habár nagyon kevés pénzből készült, mégis nagyon feelingesre sikerült. A színészek világszínvonalon játszanak, a rendezés pedig különösn ötletes, ugyanakkor tekintettel van a téma érzékenységére is.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Eléggé kidolgozott film lett és ez nagyon látszik is a filmben. Nagyon tetszett. Jó része eléggé megindító és ezzel egyetemben is nagyon szórakoztató alkotás lett. Nagyon szeretem, hogy a karaktereket nagy odafigyeléssel alakították.

 
Elkoo   2016. 08. 21.

0

Dominiknek igazából mindene megvan a tehetős szülők jóvoltából,csak a legfontosabb nincs- a Szeretet. Ehez párosul még Sylwia nyomora,amivel tovább nehezíti a srác életét és egyre jobban elmélyül a képzelt illetve virtuális világban. Nézhető film.

 
hedva   2015. 07. 24.

0

Ez az egyik legjobb lengyel film, amit valaha láttam. Jakub Gierszał és Agata Kulesza alakítása igazán emlékezetessé teszi a filmet. Az animációk alkalmazása csak még ötletesebbé és szabadabbá teszi a filmet. Hatalmas mélységekbe irányít minket a film. Mindenkinek szívesen ajánlom!

 
WaldyxMan   2016. 05. 01.

0

Nagyon komoly film, kár hogy nálunk szinte alig ismerik az emberek. A film fontos üzenetet hordoz: mi mindenen megy keresztül egy tinédzser fiatal. Mik azok, amiket egyedül kell feldolgoznia. Hogyan áll neki az élmények feldolgozásának egy tizenéves.

 
luksa10   2016. 06. 03.

0

Összességében egy jó film, ami feölött nem lehet egykönnyen elsiklani. Nekem csak egyetlen dolog röntötta az összképet, az pedig a virtuális világ ábrázolása volt. Ezen a ponton egy kicsit elavultnak, képi világában abszurdnak és ötlettelennek tűnt nekem. Ettől még az összkép nem rossz.

 
Bár ezt a második filmre is megtartotta, az az érzésem, ő is úgy látja, az irdatlan problémahalmaz, amit a közösségi média jelent és gerjeszt, rég túlnőtt azon, hogy néhány kamasz online szerepjátékokba menekülve szenved kisebb-nagyobb személyiségtorzulásokat: Zuckerberg kéretlen, névtelen (troll)hadseregei társadalmi együttélésünk alapjait rombolják minden nap. több»