Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

Mary és Max (2009)

Mary and Max
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

legújabb vélemény

0

Jobban tettem volna ha szimplán elkerülöm ezt a filmet mert nem veszítettem volna vele semmit. Sőt így még ki is dobtam az ablakon egy csomó időt. Nagyon fukar volt a film a szórakozást nézve.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

0

Ez a gyurmafilm fantasztikus. Hatalmas érzelmi löketet hordoz magában, és nagyon szép az animáció. Bárkinek ajánlom, akinek kedve van, egy nagyon szép, elgondolkodtató filmet látni.


 
a.edit63   2015. 05. 18.

0

Humoros, de mégis megrázó. Néhol olyan vicces és jócskán van benne angol humor és nem bírod ki röhögés nélkül...a másik pillanatban annyira megható, hogy könnyek szöknek a szemedbe...Ha pedig bele gondol az ember,hogy maga a történet nem is áll messze a valóságtól...Nagyon megható, ajánlom mindenkinek!

 
mrfaktor   2016. 04. 30.

0

Nagyon tanulságos, inkább felnőtteknek szóló animációs film egy kislányról és a tőle több száz kilométerre élő idős emberről. Nagyon szívhez szól és elgondolkodtat mindenkit. A film megjelenítése is egész egyedi, nem egy szokványos animációs film az biztos.

 
Cptn_Cold   2015. 11. 03.

0

A jó szóról nem ez a film jut eszembe elsőnek. Ötletem sincs, hogy tarthatják egyesek minden idők legjobb filmjének. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók csak valahogy nem jött át az érzés.

 
Hektor6   2016. 04. 28.

0

Egyáltalán nem ilyen filmre számítottam mikor belekezdtem ebbe a mesébe. Nagyon komoly és nagyon felnőtteknek szóló animációs filmről van szó. Ráadásul a technikája is nagyon érdekes. Nem gyönyörű szépek a karakterek, és nem is feltétlen rendelkeznek... több»

 
kozse48   2016. 10. 12.

0

Nálam minden idők 3 legjobb filmjében van. Zseniális film életről, halálról, egyszerűségről, szocializációról, barátságról, minden. Persze, annak ellenére, hogy gyurmafilm (amit pillanatok alatt el lehet felejteni...) abszolút felnőtt film. Minden va... több»

Galéria (8)

Videók (1)

A film összbevétele 1 739 445 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 57 hétig tartott.

(kázsé)
 

A filmben az egyik sírkövön az áll, "R.I.P. Adam Elliot" (a rendező). Alatta a felirat: "Nagyon túlértékelt."

(kázsé)
 

Az óceán jelenethez 2400 teáskanál kenőanyagot használtak fel.

(kázsé)
 

A macskamenhelyt, amire Ivy a pénzét hagyja, Thomas Stearns Eliotról nevezték el.

(kázsé)
 

Ez az első animációs film, ami megnyitotta a Sundance Filmfesztivált.

(kázsé)
 

Barry Humphries és Eric Bana is játszottak korábban a Némó nyomában c. filmben.

(kázsé)