Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Egy ház, három család (2022)

The House
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
BoBamburg   2022. 04. 29.

legújabb vélemény

0

Netflixes antológia. 3 történetet mesél el, közös bennük, hogy mind egy-egy stop motion film és, hogy mind a három egészen nyomasztó, sötét történet. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra.

 
Lubi   2022. 02. 04.

a nap véleménye

5
Felkavaró babaházi történetek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Netflix ezúttal egy felnőtteknek szóló stop-motion animációs filmmel borzolja fel a közönsége kedélyeit. Az Egy ház, három család három, tematikusan összekapcsolódó rövidfilmje a lakhatási problémák társadalmi kérdéseit járja körül. Az egyes történ... teljes kritika»

1
 
jakedave   2022. 01. 27.

0
Mi volt ez?

Hát lehet, hogy én vagyok a hülye, de én ebből egy büdös szót nem értettem. Ebben mi volt a jó?

 
Lvntesz   2022. 02. 11.

0

A stop-motion filmek kedvelőjeként úgy éreztem, adok ennek az alkotásnak is egy esélyt, és jól tettem. Mint ahogy a cím is mondja, a film 3 történetet mutat be, aminek a középpontjában egy ház áll. Elég érdekes és elborult hangulata és egyedi képi vi... több»

 
HannaK   2022. 01. 18.

1

Különleges látványvilágú animációs történet. Az első történet tetszett a legjobban, még néztem volna. A figurák csodásak, és a hangulat is magával ragadja az embert.

 
HanGa   2022. 01. 22.

1

Az ötlet a három kis történettel izgalmasan hangzott. Nem pont ilyen filmre számítottam, de nem csalódtam. Kicsit elvont, de érdekes film.

 
kabel   2022. 04. 06.

0
Meglepő és izgalmas

Három különböző családtörténet, három különböző élet bemutatása, három kohezív, de mégis eltérő módon. A film egy helyszínhez való kötődésüket járja körbe, néhol creepy, néhol komor, de végig magával ragadó történetben.

 

Annak ellenére, hogy sorozatként van feltüntetve, ez valójában egyetlen játékfilm. Az itt található három „epizód” valójában csak ennek az antológiai filmnek a három fejezete. A Netflixen nincs mód arra, hogy a néző a filmet három különálló epizódként nézze meg, egyszerűen egy 97 perces filmként szerepel a kínálatban.

(Thibo84)
 
Mindent történet saját értékelést kapott, de szeretném összegezni ezt az igazán különleges és egyedi alkotást. Enda Walsh, dublini író, történeteit roppant tehetséges alkotók álmodták celluloidszalagokra. több»
 
Kihagyhatatlan megjegyezni, hogy a látvány egyszerűen fenomenális. Egyáltalán nem ütnek el egymástól a különböző anyagok, az animálás hibátlan és mindennek jelentőséget ad. Furcsa érzetet kelt, hogy a szálas anyag válik az emberivé, a makulátlanul animált képek pedig hideggé és művé. több»