Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
NA

Teheráni tabuk

(Tehran Taboo)
 
27
3
12

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
TPetty   2018. 02. 12.

Na, hát ez tényleg egy tabudöntögető film, amely egész biztosan néhány embernél kifogja verni a biztosítékot. Persze ettől még nem obszcén, ne értsétek félre. Csak azt hiszem ez a film tényleg szó szerint küzd egy nagyon dogmatikus értékrend lebontásáért, a szabad gondolkodásért satöbbi. Érdemes megnézni mindenképp.

 
M4T   2018. 02. 10.

Hihetetlenül megrendítő film az irániak kilátástalanságáról, rendkívül szomorú, de az ember lelkéig hatol. Igen erős film, nehéz megszólalni utána...

 
Sonny   2018. 02. 08.

Valóban felkavaró filmről van szó, de óriási élmény volt. A látvány pazar, a történetbe belesajdul az ember szíve, engem nagyon megérintett. Bízom benne, hogy lesz elég nézője, mert az ilyen filmekről nem érdemes lemaradni.

 
Megragadó animációs stílusba csomagolt, szélsőségesen felkavaró látlelet az iráni mindennapokról. 75/100 több»
 
Egy szexuálisan megnyomorított, abnormális mértékben kordában tartott társadalom tele van elfojtásokkal. És ahol nincs kultúrája a gőz kiengedésének, ott a legtaszítóbb formában fog előtörni a gőz. Pedig biztos vagyok, hogy Irán sokkal jobbat érdemel. Már csak azért is, mert egy ilyen remekművet megrendező embert adott a (filmes) világnak. 9/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.