Öngyilkosok szobája

Sala samobójców

2019.11.15 pi

Ez nem csak simán egy jó film, hanem egy betyárjó film! Habár nagyon kevés pénzből készült, mégis nagyon feelingesre sikerült. A színészek világszínvonalon játszanak, a rendezés pedig különösn ötletes, ugyanakkor tekintettel van a téma érzékenységére is.

2017.10.25 Deku

Eléggé kidolgozott film lett és ez nagyon látszik is a filmben. Nagyon tetszett. Jó része eléggé megindító és ezzel egyetemben is nagyon szórakoztató alkotás lett. Nagyon szeretem, hogy a karaktereket nagy odafigyeléssel alakították.

2016.08.21 Elkoo

Dominiknek igazából mindene megvan a tehetős szülők jóvoltából,csak a legfontosabb nincs- a Szeretet. Ehez párosul még Sylwia nyomora,amivel tovább nehezíti a srác életét és egyre jobban elmélyül a képzelt illetve virtuális világban. Nézhető film.

2015.07.24 hedva

Ez az egyik legjobb lengyel film, amit valaha láttam. Jakub Gierszał és Agata Kulesza alakítása igazán emlékezetessé teszi a filmet. Az animációk alkalmazása csak még ötletesebbé és szabadabbá teszi a filmet. Hatalmas mélységekbe irányít minket a film. Mindenkinek szívesen ajánlom!

2016.05.01 WaldyxMan

Nagyon komoly film, kár hogy nálunk szinte alig ismerik az emberek. A film fontos üzenetet hordoz: mi mindenen megy keresztül egy tinédzser fiatal. Mik azok, amiket egyedül kell feldolgoznia. Hogyan áll neki az élmények feldolgozásának egy tizenéves.

2016.06.03 luksa10

Összességében egy jó film, ami feölött nem lehet egykönnyen elsiklani. Nekem csak egyetlen dolog röntötta az összképet, az pedig a virtuális világ ábrázolása volt. Ezen a ponton egy kicsit elavultnak, képi világában abszurdnak és ötlettelennek tűnt nekem. Ettől még az összkép nem rossz.