Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002)

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
Filmadatlap
 
38
Szereplők
1
Vélemények
18
Képek
Videók

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 12.

Ugyebár mint tudjuk eléggé sok dologban hasonlít a Mátrix-szal. Az sokáig nem tetszett nekem de mára az is bejött. Ez pedig bőven ugyanaz a színvonal. Minőségi történet. Ezt csak szeretni lehet.

 
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindegyik epizód remekbe szabott kiber-krimi, a cyberpunk minden alaptulajdonságát hordozva. Így az alapszituáció, a Laughing Man incidens is egy klasszikus és meghökkentő szituációt vázol fel, mely napjainkban is érvényes morális problémát boncolgat. Azon túl, hogy az összeesküvés elméletek korszakát éljük, nem szándékozom elspoilerezni, hogy pontosan milyen kérdéskör kerül elő a Ghost in the Shell: Stand Alone Complexében. Egyértelműen kötelező darab, mind a sci-fi, mind az anime rajongók számára. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.