Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Az ember tragédiája (2011)

Az ember tragédiája
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
Videók
 
juhasz-david93   2015. 02. 17.

Elvont a javából...de egy ilyen művet nem is lehet másképp filmre vinni. A végeredmény zseniális, úgy élvezetes, hogy a darab mondanivalóját is többé-kevésbé visszaadja.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Gyönyörűen és kreatívan lett a klasszikus regény átültetve animációba. Én egészen meghatódtam a végére. Újra fogom nézni, mert a mondanivalójával lehet a legjobban azonosulni.


 
Akodako   2015. 06. 02.

Egy egyedi hangulatú, elgondolkodtató, töprengős film, aminek van mondanivalója. Mindenesetre érdekes volt. Nem egy sablonos alkotásról beszélhetünk. Érdemes megnézni.

 
sarkanyzs   2015. 03. 12.

Az utolsó négy színt (London, Falanszter, űr és eszkimó) kicsit túlnyújtottnak, és egy kicsit túlspilázottnak éreztem. Eleve furcsa, hogy a négy színre megy el a játékidő 40%-a. Pontosabban érthető, hiszen azokhoz tudta Jankovics a legtöbbet hozzátenni, másfél évszázaddal Madách után. Az alapmű zseniális, és most újraátélve még jobban átjött, hogy mennyire.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.