Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  

Életrajzok

Nedeczky Dóra producer az arthouse horror, a kisjátékfilm, a dokumentumfilm a videóklipp és a kísérleti film műfajában aktív. Filmjei többek között ol... több»
Horváth Ádám Márton zeneszerző az ELTE filmtudományi képzésén végzett, 2015 óta az L1 művészeti egyesület tagja. Elsősorban kortárs táncelőadásokhoz k... több»
Máté Bori az ELTE filmtudományi képzésén szerzett MA fokozatot, 2019 őszén kezdte meg doktori tanulmányait a bécsi Universität für angewandte Kunst Wi... több»
Lichter Péter filmrendező, filmesztéta, a Prizma folyóirat szerkesztője. Az ELTE filmtudományi képzésén végzett, jelenleg a PTE adjunktusa. 2002 óta k... több»
szül. 1970. 07. 12. (49 éves)
Aure Atika 1992-ben kezdte meg művészi pályafutásátVirginie ThévenetSam Suffit című filmjében. Thomas GilouTutira kamuzunk című vígjátékában nyújtott ... több»
szül. 1963. 11. 07. (56 éves)
Franck Dubosc Normandiában született, 1963-ban. Már gyerekkorában imádta Belmondót és John Wayne-t, és arról álmodott, hogy színész lesz. Követte az á... több»
Ludovic Bernard Cannes-ban nőtt fel, és fiatalkorában a Cannes-i filmfesztiválon dolgozott. Ludovic Bernard rendező és forgatókönyvíró. Legismertebb ... több»
ELEANOR CATTON (forgatókönyvíró) sokszorosan díjazott új-zélandi író és forgatókönyvíró, akinek a műveit több mint 30 nyelvre fordították le. Magyarul... több»
AUTUMN DE WILDE-nak (rendező) első nagyjátékfilmje az Emma. Korábban divat- és művészfotós volt, videóklipeket és reklámokat készített, emellett könyv... több»
SUZANNE BUIRGY (producer) 20 éves pályafutása során látványos eredményeket ért el az animáció és a vizuális effektusok területén. Karrierjét a Digita... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.