Film tartalmak

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winst... több»
A 18 éves Misi egy rendkívül gtlásos srác, aki évek óta szerelmes Jankába, a fiú azonban képtelen megtenni az első lépéseket. Pánikrohamai ellen a Zan... több»
A Paramount Pictures elhozza John Woo 1997-es kultikus akciófilmjének folytatását Simon Barrett forgatókönyve nyomán a Godzilla vs Kong rendezőjével, ... több»
Fliegauf Benedek nagy sikerű, Rengeteg című drámájának folytatása. ... több»
Egy fiatal, ambiciózus ügyvéd tizennégy napos börtönbüntetésre jelentkezik egy közlekedési szabálysértés miatt. Csakhogy az idő lejárta után kokaint t... több»

93 Ez bűn  (2021)

Ritchie, Roscoe és Colin 1981-ben érkeznek Londonba. A fiatal férfiak belépnek a felnőttkorba, nyomukban egy vírussal, ami futótűzként terjed a meleg ... több»
Riccardi százados visszatér otthonába, hogy kézre kerítsen egy kegyetlen gyilkost, aki sorra szedi az áldozatait, akik mindegyike fiatal női prostituá... több»
Fiona életének törékeny egyensúlya bármikor összeomolhat, Ian tudomást szerez egy betegségről, miközben Frank pedig elindul, hogy májdonort találjon, ... több»
Fiona továbbra is karnyújtásnyi közelségben tartja a szörnyű Gallagher családot, amelyet az anya valószínűtlen visszatérése és az apa újbóli átverése ... több»
A film főszereplője egy skizofréniás tizenéves lány, aki élénk és félelmetes hallucinációkkal küzd. A lány gyanakodni kezd,, hogy a szomszédja elrabol... több»