Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  

Film tartalmak

NA Ellentét  (2020)

Archille egy átlagos életet élő francia kamasz, aki Párizsban nevelkedik. Miután az utcán megtámadják és súlyosan bántalmazzák, a fiú szülei a teng... több»
A Royal Opera új évadja Mozart magával ragadó mesterművével kezdődik, amelyben megismerhetjük Don Giovannit és a nőket, akiket elcsábít, majd a keserű... több»
A 2016-os animációs sikerfilm folytatása, melyben Max ás barátai ismét egy felejthetetlen kalandba keverednek. ... több»
A Men in Black - Sötét zsaruk első spin-offja Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével. ... több»

NA Stoned Alone  (2019)

Egy huszonéves, fűtermesztéssel foglalkozó fiú lekési a járatát, így kénytelen otthon maradni, míg a családja nyaral. A srác megpróbálja kihozni a leg... több»

73 Shazam!  (2019)

Egy fiatal, 14 éves fiú egy különleges képességnek köszönhetően képes belebújni egy felnőtt szuperhős testébe egyetlen varázsszó kimondásával. ... több»

70 Az - 2. fejezet  (2019)

27 évvel az első rész eseményei után a Vesztesek klubjának tagjai felnőttek, és mindannyian továbbléptek. Azoban egy baljós telefonhívás újra összehoz... több»
John Wicknek két okból is menekülnie kell: egyrészt, mivel 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt mivel megszegett egy alapszabályt:... több»
Peter Parkernek egy minden korábbinál kegyetlenebb gonosztevővel, Mysterióval kell szembeszállnia, azonban ezúttal sem marad segítség nélkül.... több»

70 Dolittle  (2020)

Egy orvos rádöbben, hogy képes beszélni az állatokkal...... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.