Zanox – Kockázatok és mellékhatások (2022)

Zanox

Constantin Román   2023. 03. 03.

:-)

Az Olympos támogatásával. :-D

piZZola   2022. 05. 26.

A képi világa eszméletlenül hangulatos, és mondanám, hogy ennél nekem nem is kell több, de a dialógusok hihetetlenül jól meg vannak írva. Ez csak nálam plusz!

Torres9   2022. 05. 27.

Furcsa egy film, nem az a tipikus magyar alkotás, amire alapból számítanánk. Tetszett, hogy nagyon merész volt a sztori elgondolása, és hogy azt bátran végig is vitték a készítők. Részemről jár az öt csillag!

Eastern79   2022. 09. 03.

Magyar időhurok

Bálint Előd valószínűleg erre a szerepre született, ráadásul egy új műfaj is szárnyát bontotta a Zanox képében; hello balkáni-romantikus-sci-fi! Az hagyján, hogy egy pálinka és egy kísérleti gyógyszer segítségével lehet utazni az időben, de az időhurok koncepciójába bőven belefér a romantika, a krimi és egy szatyor bundáskenyér. Abszolút magával ragadó, egyedi képi világú, remekül megírt történet brilliáns párbeszédekkel, remek színészekkel, finom humorral, ahogyan csak mi magyarok tudunk filmet készíteni. Igazi különlegesség, minden ízében friss és egyedi.

stevepisti   2022. 09. 03.

Nagyon jó kis magyar sci-fi, fiatal, de annál tehetségesebb szereplőkkel. Bár itt-ott azért felfedezhető némi bátortalanság a játékaikban, de ez még bőven belefér. Első körben a Pillangó hatás című film ugrott be róla, de semmiképp sem gondolnám kopp... több»

a-arnold   2023. 02. 19.

Alapból imádom az ilyen időutazós, időhurkos filmeket, de most végre itt egy magyar film is erről. Nagyon frankóra sikerült, és a végén happy end. :) Remélem, lesz folytatása, bízom benne.

Marco66   2023. 02. 04.

Szuper volt

Nekem nagyon tetszett a film, sci-fi szeretőként mondom, hogy egyáltalán nem az időhurkos téma volt a lényeg, hanem sokkal inkább az, ahogyan összerakták a filmet. Ritkán látni ilyen igényesen összerakott magyar filmet, le a kalappal a rendező előtt. Hatalmasokat kacagtunk, nagyon jókat nevettünk rajta. Szuper volt a casting, a zene, az atmoszféra, a film ritmusa. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Persze a vígjátékoknál általános szabály, hogy ne egyedül nézd, mert együtt jobban esik nevetni.)

A film 20 291 075 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 14 092 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Baranyi Benő első nagyjátékfilmje.

(csd)

Magyarországon nem gyakran készül sci-fi, főleg nem időutazós, azonban Baranyi Benő első mozifilmje, a Zanox ebbe a műfajba tartozik, sajátos magyar változata a Vissza a jövőbe és a Pillangó-hatás című klasszikusoknak. több»