Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

A róka és a kutya (1981)

The Fox and the Hound
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 26.

Aranyos és szerethető kis mese de azért nem véletlenül veszett ez el a Disney nagyok között. Valahogy nem ütötte meg azt a szintet amit a többi viszont igen.

 
Edii   2015. 09. 16.

Nagyon aranyos és kedves kis mese, tanulsággal. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató tud lenni.


 
zsani   2018. 02. 11.

Nekem nagyon tetszett ez a mese. Ez még egyike a legszebb Disney-meséknek, mely úgyis remekül megállta volna a helyét, ha nem beszéltek volna benne az állatok. Annyira jól megrajzolták a karaktereket, hogy a tekintetekről is simán leolvasható az, hogy mit is gondolnak.

 
one1970   2015. 07. 26.

Egész jó kis rajzfilm volt és ha van belőle 2. rész akkor szerintem azt is megnézzük majd, mert ez nagyon nagyon tetszett :) Szerintem cuki a kutyus benne, tanító jellege is van :)

 
Kardos   2016. 08. 07.

Rendkívül aranyos régi Disney mese ez. Kár hogy nem lett olyan ismert mint például A kis hableány. Legalább olyan jó ez a mese is. A barátság erejéről és a kitartásról szól ami a legfontosabb a kisgyermekek számára szerintem. Nagyon szerethető az egész mese.

 

A 7. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1981-ben.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.