87% 164 szavazat
Barbie - A Hercegnő és a Koldus

Barbie - A Hercegnő és a Koldus

Barbie as the Princess and the Pauper
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
16
Szereplők (16)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Barbie most izgalmas kettős szerepben tűnik fel. Ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bőrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik? Ebben a varázslatos zenés filmben két gyönyörűséges és tűzrőlpattant leányzó bátran követi álmai útját és ráébrednek, hogy az ember sorsa különös helyen íródik: a szívünkben!

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2004.09.01.
Több
 
2019.07.23 Ms. Akárki

legújabb vélemény

A mese már mindenki által jól ismert, de ennek a Barbie mesének a legszebbek a betétdalai. Aranyos, kedves történet, mely kislányoknak tökéletes kikapcsolódás, de a felnőtteknek is érdemes egyszer megnézni a zenék miatt.

0
 
2018.03.26 NFG

A legjobban a dalokat tudnám kiemelni a meséből! Gyönyörűek a magyar hangok! A történet pedig nem extra, de mégis tanulságos és lebilincselő! Kislányoknak biztosan nagy kedvencük lenne!

0
 
2015.01.28 szd91

23 vagyok gáz vagy sem én imádtam. Jó lehet anno ha ilyen meséket nézetnek velem 5 évesen elsorvad az agyam, de felnőtt fejjel tetszett :)

0
 
2018.06.22 Plisetsky

Mai napig emlékszem hányszor vettem elő a DVD-jét ennek a mesének gyerekkoromban. És a mai napig szeretem. Persze már nincs erőm meg is nézni de a zenéi ott csengenek a fülemben és néha meg is hallgatom őket. :)

0
 
2016.02.25 Kicc

Ciki vagy sem, szerintem ez egy nagyon kedves mese. Koldus és királyfi adaptáció, olyan környezetbe helyezve, hogy könnyebben eljusson a fiatalabb nézőkhöz. A grafikája gyönyörű, és a zene is dicséretet érdemel. Összességében véve egy nagyon jól sike... Több

0
 

Erikának Lajtai Kati kölcsönözte az énekhangját, aki a magyar Crystal együttes énekesnője volt 12 évig (1998-2010) Kasza Tibor és Kasza Gábor mellett! Szerző: NFG

#1