88% 60 szavazat
Barbie, a Sziget hercegnője

Barbie, a Sziget hercegnője

Barbie as the Island Princess
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető "családjában" cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai - Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt - a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az ő lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni… Több

Rendező: Greg Richardson
Forgatókönyvíró: Elana Lesser, Cliff Ruby
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.09.26.
Több
 
2023.04.28 Gyorvik

legújabb vélemény

Az animáció kissé visszafogott, az ún. modern Barbie-feldolgozásokhoz képest gyengébb. Sok benne a kommersz epizód, szereplő. Értelmes gyerekek számára inkább más ajánlott.

0
 
2018.12.06 mamiéstöti2

Olyan igazi hercegnős mesefilm. Szerintem, aki egy Barbie-t látott gyorsan a kedvencévé vált, legalábbis én így voltam vele.

0
 
2015.03.01 szlica

Aranyos történet, kedves szereplők, mint a legtöbb Barbie mese. A kislányok mind imádják, de ciki nem ciki én még felnőtt fejjel is szeretem. Olyan nyugtatólag hat rám.

0