Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Nagyon jó paródiás mese inkább felnőtteknek szóló debil tartalommal. A jól ismert meséket kissé kifordítva sajátos humorral adják elő. Például a farkas piroska után szimatoló kopó. A béka volt a leghalálibb ahogy nyomozott. De a mókus se rossz.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nekem nagyon tetszett, jó kis paródiája az eredetinek jók a poénok még azt kell mondani csavar is van benne. Azt sajnálom, hogy a második részt nem szinkronizálták le.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

Ez nagyon gyenge. Túltolták a történet átírását, és nem igazán jött be Piroska mint karatekirálynő. Nem azt mondom, hogy maradjon aranyos meg kedves kis mese, de ez túlment és nem a jó irányba. A grafika sem győzött meg, és a látvány sem.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Nagyon furcsa hangulatú mese lett. Nem is tudom még elképzelni sem, hogy pontosan mi volt a célja ennek a mesének.A poénok jók voltak, csak néhol kicsit bizarr volt az egész.

 
VvV   2018. 12. 27.

Tetszik az újszerű feldolgozása a klasszikus mesefilmnek. Jó a humora és látványos.

 
Összegzés: Totálisan megértem, akik szerint blődiség szeretni egy ennyire kifordított, furcsa szerkezetű, vágású mesét, de szerintem pont emiatt lett egyedi és maradandó a Pirosszka. Nyilván bele lehet kötni, ha nagyon akarjuk, de kár lenne. Inkább élvezzük. Úgyis ritka az ilyen csavaros krimi, főleg ha mese. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.