Annyira rossz, hogy már jó.. van benne 1-2 jó poén.. az animáció viszont ocsmány. A felvezetett krimi rész tetszett nagyon, a többit hagyjuk.
Animációs film egy zseniális, műfajparódia és krimiként újragondolt klasszikus, ahol a Piroska-történet végén rendőrségi kihallgatás veszi kezdetét, s a szereplők mind más szemszögből mesélik el az eseményeket. A stílusa pörgős, szellemes, teli popku... Több
Nekem nagyon tetszett, jó kis paródiája az eredetinek jók a poénok még azt kell mondani csavar is van benne. Azt sajnálom, hogy a második részt nem szinkronizálták le.
Ez nagyon gyenge. Túltolták a történet átírását, és nem igazán jött be Piroska mint karatekirálynő. Nem azt mondom, hogy maradjon aranyos meg kedves kis mese, de ez túlment és nem a jó irányba. A grafika sem győzött meg, és a látvány sem.
Mikor először láttam 2005-ben kifejezetten nem tetszett. Most 2018-ban "érettebb" felfogással elővettem, de a véleményem nem változott. Látszik, hogy minden téren van benne munka, de egyáltalán nem tudott lekötni.
Nagyon jó paródiás mese inkább felnőtteknek szóló debil tartalommal. A jól ismert meséket kissé kifordítva sajátos humorral adják elő. Például a farkas piroska után szimatoló kopó. A béka volt a leghalálibb ahogy nyomozott. De a mókus se rossz.
Nagyon furcsa hangulatú mese lett. Nem is tudom még elképzelni sem, hogy pontosan mi volt a célja ennek a mesének.A poénok jók voltak, csak néhol kicsit bizarr volt az egész.
IMÁDTAM, gyerekkorom egyik elfeledett kedvence volt, amit már elővettem 1-2 éve, és mindig újranézem, mert iszonyat aranyos mese, egyedi animációval (az új Disney-filmek kicsit sem hoznak lázba), és parádés akciódús jelentekkel, emellett remek humora van.
Szerintem ez egy igencsak gyengére sikerült animációs film. Nagyon gyenge a sztorija és a humora is egyaránt. Unatkoztam a filmen, én nem ajánlom, gyenge alakítás!
Nagyon jó vicces animációs film felnőtteknek. Jó kikapcsolódást nyújt egy fárasztó hét után és boldogan dobjuk el az agyunk 2 órára. Én szétröhögtem magam rajta. Kifacsarja a régi meséket a 21. századnak megfelelően. Külön kiemelkedőek még a szinkronhangok. Jáksó is egyszerűen fenomenális:D:) 7/10
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. Régi klasszikus, amit a család minden tagja szeretni fog. Igazán vicces és szórakoztató egy francia film, mondjuk én alapból szeretem az ilyesfajta francia filmeket.