Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
54

Vigyázz, kész, szörf! 2

(Surf's Up 2: WaveMania)
 
Orosz István  2017. 05. 07.

Annyira azért nem volt rossz. Én szerintem hozta az egy szintjét. Még gyerekoromba láttam az első rész most jó pár év, után egy kicsit nosztalgiáztam is vele, nem volt igaz egy nagy cucc a sztori, de azért nézhető volt.

 
M4T  2017. 01. 15.

Valahogy érdektelenek voltak a karakterek. Nem tudom, valahogy nem jött át, mit akartak ezekkel a figurákkal, vagy mitől volt olyan nagy pláne az egész. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem ismerem azokat a pankrátorokat, akikről ezeket a figurákat megformálták. Így a poénok se ülnek. Azonban ez még egy élvezhető film, bár nem túl kiemelkedő alkotás.

 
Toncsi  2017. 01. 14.

Ez a film annyira nem volt reklámozva, hogy az őrület! Alig hallottam róla valamit, és azt is csak a premier előtt pár nappal. Az első részhez képest nagy csalódás volt. Hangulat nem az igazi, és a történet is kiszámÍtható volt egy kicsit. A gyerekeknek még esetleg elmegy, de a felnőttek unatkozni fognak

 
UmpaLumpa  2017. 01. 13.

Gyerekeknek megfelelő, de a felnőttek ne számítsanak semmi extrára. A zenék fülbemászóak, de a történet felszínes és a karakterek se hoztak annyit, mint amennyit vártam. Kevés az igazán jó poén a filmben, pedig az még megmenthette volna a filmet. Nem értem milyen okból hozták össze ezt a filmet. Szerintem még a rendező se vette komolyan a feladatot.

 

A film már reklámozva volt 2014- ben a Family Guy és a Simpson család közös részében, amikor Lois Griffin és Marge Simpson erre a filmre ülnek be a moziba.

(BéBé)
 

10 év telt el az előző rész bemutatása óta.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.