Mozi

Korábbi premierek

2023. 09. 28.

animáció | kaland | vígjáték

Mozikban

Az élet békésen zajlik Yolcosban, az ókori Görögország gyönyörű és virágzó kikötővárosában, amikor a lakosságot Poszeidón haragja fenyegeti. Egy fiatal kalandvágyó egér és a... több»

Szerintem hihetetlenül szórakoztató mese, amelyet nem csak a kicsik tudnak élvezni, hanem a nagyobbak is.
2023. 09. 28.

67 Alibi.com 2  (2023)

(2) (4)

vígjáték

Mozikban

Miután bezárta Alibi.com ügynökségét, és megígérte Flónak, hogy soha többé nem hazudik neki, Greg új élete csendes lett, túl csendes... De már nem sokáig! Amikor úgy dönt, hogy... több»

Nekem már az előző rész is bejött, ez a folytatás viszont egy kicsit gyengébb lett. Ettől függetlenül jól szórakoztam.
2023. 09. 28.

69 Az Alkotó  (2023)

(2) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Mozikban

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az Alkotó... több»

Gareth Edwards rendezett már jobb filmet (mint például a Rogue One), de zagyvábbat aligha. Az alkotó egy katyvasz egy robotokkal teli jövőbeni világról, melyben alig tudni kik a jók és kik a rosszak. Eleinte úgy tűnik a néző számára, hogy a mesterséges intelligencia és a robotok... több»
2023. 09. 28.

38 Kísértés  (2023)

(2)

dráma | thriller

Mozikban

Inez (Helena Englert), a csábító és céltudatos egyéniség, régóta dédelgetett vágya, hogy újságírói karriert futhasson be. Álmai akkor kezdenek formát ölteni, amikor első... több»

Nagyon fülledt hangulatú film, de ez senkit se tévesszen meg, mert a cselekmény eléggé hitvány és unalmas.
2023. 09. 28.

dráma | romantikus | vígjáték

Mozikban

A szerelem terén Sophia egy évtizede erős és tartós köteléket ápol Xavierrel. Amikor azonban Sylvaint, egy ügyes ezermestert kérik fel a nemrég megszerzett nyaralójuk... több»

Engem lepett meg leginkább, hogy ennyire szórakoztató volt. A történet nem túl érdekes, de azért lekötötte a figyelmemet, mert az egész valahogy nagyon összeállt.
2023. 09. 28.

dokumentum

Mozikban

Mary Cassatt arról vált híressé, hogy a körülötte élő nők hétköznapi életét festette meg. Radikális festményei intellektuális és kíváncsi embereknek mutatták be őket, ami... több»

Rendező: Ali Ray
Mint mindig, most is tanultunk valamit ebből, szerintem érdemes beülni rá, senki sem fogja megbánni.
2023. 09. 28.

dráma

Mozikban

Egy film az emberi érintésről és annak hiányáról. A disztópia egy olyan világban játszódik, ahol egy ismeretlen vírus miatt az emberek nem érinthetik meg egymást.  Anya, apa,... több»

2023. 09. 21.

dráma | horror | thriller

Mozikban

Sam (Megan Suri), az indiai-amerikai tinédzser konzervatív anyjával és asszimilálódott apjával él egy idilli külvárosban. Sam kulturális bizonytalanságai egyre nőnek elhidegült... több»

Mondhatnám, hogy megkaptuk a szokásos frászkitörös horrorunkat, de ez nem fedné a teljes igazságot. Egyrész mert a filmben érezhetően van valami újítószándék, csak épp ez nem jön át. Másrészt meg a célt, amit kitűztek maguk elé az alkotók, azt szépen teljesítették is, de... több»
2023. 09. 21.

vígjáték

Mozikban

Végre nyugdíjas! Pontosan ezt gondolja Alice Waldvogel (Esther Gemsch), aki épp frissen nyugdíjba vonult, és alig várja, hogy férjével, Peterrel (Stefan Kurt) közös és mindenekelőtt... több»

Nekem alapból bejönnek az ilyen "tét nélküli" kedves vígjátékok, amelyeknél valóban elég csak hátradölni és élvezni a kellemes történetet.
2023. 09. 21.

49 Hawaii  (2023)

(2) (2)

vígjáték

Mozikban

Hawaiin egy nukleáris rakéta vészjelzését adják le, ami a helyieket és a turistákat egyaránt félelemmel tölti el, mert azt hiszik, hogy ez az apokalipszist jelenti. A válság során... több»

Meglehetősen bizarr film, szerintem kicsit szokatlan is az elgondolása, de ettől függetlenül nagyon élveztem, bár nem érzem azt, hogy valaha még egyszer meg szeretném nézni, annyira nem hagyott mély nyomot bennem ugyanis.
2023. 09. 21.

63 Feláldozh4tók  (2023)

(4) (9)

akció | háborús | kaland | thriller

Mozikban

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony... több»

Ennél pörgősebb akciófilmet aligha kapunk az idén, bár nekem hiányoztak a régi arcok, és valahogy az újoncokat sem tartottam "ütős" gárdának.
2023. 09. 21.

54 Végtelen víztükör  (2023)

(6) (4)

horror | misztikus | sci-fi

Mozikban

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és napozás... több»

Brandon Cronenberg már-már túlszárnyalja az édesapját. Pedig David Cronenbergnek nehéz az öröksége. Egy ennyire kultikus rendező sarjának lenni egyszerre lehet hatalmas kiváltság és mélysötét átok. Ekkora „véres” hátszéllel talán könnyebben jut lehetőségekhez,... több»
2023. 09. 17.

77 Abba - A film  (1977)

(3) (3)

dráma | vígjáték | zenés

Mozikban

1977-ben az ABBA ausztráliai turnéját megörökítő dokumentumfilm kelt életre. Ez a filmes alkotás, amelyet Lasse Hallström rendező irányított, hamarosan hűséges rajongókra tett... több»

Azok voltak az idők!... a hideg futkosott a hátunkon, amikor a zenekar kilépett a színpadra szakadó esőben...nagyon jó film, minden ABBA rajongónak ajánlom, hiszen nem is szól másról, csak a zenéjükről...
2023. 09. 14.

44 Macskaland  (2023)

(5)

családi | dráma

Mozikban

Clémence és cicája, Rroû útját követhetjük nyomon, amint elhagyják Párizst, hogy vidéken töltsék az ünnepeket. Rroû élvezi a vadonban való életet, és összebarátkozik... több»

Szerintem ennél aranyosabb filmet aligha kapunk már az idén. Mindenképp érdemes beülni rá a családdal!^^
2023. 09. 14.

dráma | romantikus

Mozikban

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»

Megkockáztatom, hogy ez a széria leggyengébb darabja. Itt már végérvényesen nem történik semmi sem. Nem is értem, hogy ezt már minek csinálták meg.
2023. 09. 14.

65 A csodák könyve  (2023)

(3) (1)

dráma

Mozikban

Egy anya merész vállalkozásra indul, hiszen bármit megtenne azért, hogy fia végre felébredjen a kómából. Louis balesete után Thelma elhatározza, hogy megteszi azt a 10 dolgot, amit a... több»

Tökéletes választás egy családi mozi estére, vagy amikor egy kis szünetre van szükséged a hétköznapokból. A csodák könyve emlékeztet minket a történetmesélés szépségére és a hétköznapokban rejlő csodákra.
2023. 09. 14.

69 Szeánsz Velencében  (2023)

(6) (4)

dráma | horror | krimi | misztikus

Mozikban

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes... több»

Haris Zambarloukos, az operatőr minőségi munkát tett le az asztalra. Nincsenek összecsapott, elnagyolt képkockák. Figyelemre méltóan játszanak a kamerával, a fényekkel, színekkel, sebességgel, arányokkal, vágásokkal. Precízen irányítják a nézői tekintetet. Igényes,... több»
2023. 09. 14.

88 Varrat  (2023)

(2)

dokumentum

Mozikban

A Varrat című dokumentumfilm a tetoválás lebilincselő történetét, jelenét és lehetséges jövőjét tárja fel, különös tekintettel a magyar tetoválásra. A film végigköveti a... több»

Szerintem nagyon ott van ez a film, igazából nem sokat tudtam erről a világról, de most úgy érzem, teljesen megvilágosodtam.
2023. 09. 14.

83 Szörnyeteg  (2023)

(2)

dráma | thriller

Mozikban

Minato viselkedése egyre aggasztóbb. Édesanyja, aki férje halála óta egyedül neveli őt, úgy dönt, hogy szembeszáll a fia iskolájának tantestületével.  Minden jel arra mutat, hogy... több»

Érzékenyen felvett drámai látványosság, amely három különböző szemszögből vizsgálja az eseménysorozatot, és mindegyikből kiderül, hogy mi is történt valójában. Mondhatnánk, hogy ez már túl sokszor eljátszott trükk...de még így is simán hoz újat ez a film.
2023. 09. 14.

73 Altatódal  (2022)

(2)

dráma

Mozikban | HBO Max

A zaklatott és stresszes életet élő Amaia párja és szülei kíséretében érkezik haza a szülészetről. Miközben a család azon veszekszik, hogy szusit vagy tésztát rendeljenek-e... több»

Az Altatódal egy gyengéd és költői filmélmény, amely mindenkivel rezonál, aki már megtapasztalta a szülői lét örömeit és persze félelmeit. Akár szülő vagy, akár nem, az Altatódal szívből jövő emlékeztető az emberi kapcsolatok szépségére.
2023. 09. 07.

70 Megtorlás  (2023)

(5) (5)

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Mozikban

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy sor... több»

A főszereplő, Liam Neeson nevével fémjelzett alakítás előre kínálja a garanciát egy izgalmas akciófilmhez. Az Elrabolva sztárjától megszokhattuk a kimért, megfontolt, magas intellektusú probléma- és helyzetkezelést. Az egyszerre áldozat és megmentő, a keménykötésű... több»
2023. 09. 07.

dráma | romantikus | vígjáték

Mozikban

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden, persze... több»

Én imádtam már az előző két részt is, így nem volt kérdés, hogy mennyire vártam ezt, bár szerintem nem igazán sikerült hozni ugyanazt a színvonalat.
2023. 09. 07.

65 Az apáca 2  (2023)

(10) (5)

horror | misztikus | thriller

Mozikban | Telekom TVGO (2023.10.23.) | HBO Max (2023.10.27.)

1958-ban valahol Franciaországban járunk. Egy papot meggyilkolnak, és Irene nővér (Taissa Farmiga) a szemtanúja lesz, ahogy egyre több természetfeletti jelenség követi egymást. Tudja,... több»

Az Apáca a Démonok között-univerzum legtöbb bevételt termelő filmje 2018 óta, mégha tartalmilag és kritikailag hagyott is maga után kivetnivalót. A pénzügyi siker, Valak karakterének népszerűsége és a nyitva hagyott befejezés folytán persze adott volt a folytatás, és rá is... több»
2023. 09. 07.

76 Fényes jövő  (2023)

(2) (2)

dráma | vígjáték

Mozikban

Giovanni, egy neves olasz filmrendező épp egy új forgatására készül. Házassága válságban van, francia producere a csőd szélén áll, lánya pedig elhagyja őt, úgy tűnik, minden... több»

Az alakítások fantaszitkusa, de engem az egész valahogy összességében nem fogott meg. Egyszer simán meg lehet nézni, de ezen túlmenően nem sok rejlik benne.
2023. 08. 31.

52 Wow!  (2023)

(2)

vígjáték

Mozikban

A két ingatlantanácsadó, Catherine és Oracio egyik látogatást szervezik a másik után. Legyen szó egy szép, nagy házról vagy egy kicsi, modern, tökéletes elhelyezkedésű lakásról,... több»

Engem kétségtelenül megérintett ez a történet. Igaz, nincs túlbonyolítva, mégis szívhez szóló tud lenni. Szerintem érdmes adni neki egy esélyt.
2023. 08. 31.

76 A védelmező 3  (2023)

(6) (2)

akció | krimi | thriller

Mozikban

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni az... több»

Érdekes, hogy a 2010, 2020-as években is ugyanúgy zabálja a világ az "egyszemélyes hadsereg rendet rak" filmeket, mintha a '90-es, vagy 2000-es években lennénk. Valahogy nem tudjuk ezt megunni. Vágyunk rá egy kicsit, hogy jöjjön egy hatalmas valaki, aki rendet rak a világban, elhozza... több»
2023. 08. 31.

70 A célpont  (2022)

(2) (3)

dráma | thriller

Mozikban

A valós események alapján készült film Maureen Kearney (Isabelle Huppert) történetét meséli el, aki szakszervezeti vezetőként dolgozott egy neves francia multinacionális vállalat... több»

Fuh, hát nem egy könnyen emészthető darab, az egyszer biztos. Szerintem felkavaró ez a történet, amit csak tetéz a főszereplő metsző alakítása. Szerintem látni kell, bár nem biztos, hogy mindenkit egyfromán le fog majd kötni.
2023. 08. 31.

akció | vígjáték

30 évvel a Manta, Manta után a Manta-rajongók, Bertie (Til Schweiger), Uschi (Tina Ruland) és Klausi (Michael Kessler) visszatérnek. Bertie és Uschi már elváltak, de fiuk, Daniel (Tim... több»

Én igazán nem akarom lehúzni ezt a filmet, de egyszerűen senki se számítson túl sok jóra. Bár az első részt biztosan körülöleli valamiféle kultusz, de ez a folytatás a nyomába sem ér.
2023. 08. 31.

animáció | kaland

Mozikban

Kit hívnak segítségül, amikor egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? A dzsungel legendás védelmezőit! Alig egy hónap... több»

Igazán kedves kis mese, én szerettem az első részt is, csak épp a folytatás nem sikerült annyira "kalandosra", ettől függetlenül érdemes beülni rá a családdal, bár szerintem a nagyobbak annyira nem fogják élvezni.