Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Darabokban (2015)

Demolition
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
6
Videók

Galéria (12)

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Heather Lind
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Judah Lewis

Videók (6)

 
elekm90   2021. 09. 12.

legújabb vélemény

0

Azt mondják, mindenki másképp dolgozza fel a veszteséget, a film főhőse meglehetősen egyedi módon teszi ezt. Jake Gyllenhaal ismét remek, én egy kicsit hiányoltam, hogy több mélységet adjanak a karakterének, a cselekedeteinek jobban is megágyazhatott... több»

 
indingo   2017. 07. 17.

0

Eléggé zavaros volt a történet, kezdetben nem tudjuk, csak sejtjük hogy mi történt a férfival és ez a bizonytalanság csak kedvtelenséget váltott ki belőlem.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 04.

0
Gyász

Nem tudom eldönteni, hogy szerettem-e a filmet vagy sem. Kezdetben egy kicsit zavarosnak éreztem, aztán rájöttem, hogy pont emiatt kell mégis szeretnem. Gyllenhaal mindig nagyon jó, amikor ilyen különc karaktereket osztanak rá, mint amilyen Davis is... teljes kritika»

 
HercegPeter   2018. 02. 19.

0

A vígjáték kategóriába csak nagy jóindulattal sorolható ez a film. Vannak benne humorosabb jelenetek, de igazából a jellemrajz a film legfontosabb feladata. A kezdés elég furcsa és a főszereplő reakciója előtt is csak érthetetlenül állhatunk eleinte.... több»

 
Berto49   2017. 09. 05.

0

Jobbat vártam a „Mielőtt meghaltam” rendezőjétől. Három zakkant figura, Davis (Jake Gyllehaal), akinek a felesége autó balesetben meghalt, Karen (a számomra nagyon ellenszenves Naomi Watts), a füvező nő, valamint a 12 éves Chris nevű fia, akit kár, h... több»

 
Szilonka   2018. 04. 06.

0

Volt valami zavaró a filmben. Talán kicsit lassú volt. Szerintem kell hozzá egyfajta érzékenység,hogy értékelni tudjuk a film történéseit, ami belőlem valószínűleg hiányzik.

 
hsanya182   2016. 11. 28.

0

Érdekes volt a film. A feleség elvesztése miatti fájdalom végig érezhető, sokszor már vicces szituációk is jönnek ki a pszichopatává változó elméből. Kicsit ilyesztő is ez az érzelemmentesség, avagy elfojott érzelmek megnyílvánulása. Érett film, a vé... több»

A film összbevétele 4 366 460 dollár volt (imdb.com).

 

A Demolition Jake Gyllenhaal és Chris Cooper harmadik filmje a Bőrnyakúak (2005) és az Októberi égbolt (1999) után.

(erare)
 

A film története 2007-ben még a Feketelistás szkriptek között szerepelt.

(erare)
 

A film forgatókönyvét Bryan Sipe írta, aki 2007-ben még a feledhető forgatókönyvírók táborát gyarapította. Ezt követően emelte fel őt Jean-Marc Vallee, aki megbízta a Demolition munkálataival.

(erare)
 

A film záróakkordjaként még hallható Jake Gyllenhaal hangja, amint beköszön a filmet néző közönségnek.

(erare)
 
Davisnek autóbalesetben meghalt a felesége, és ha ez nem lenne elég, még a csokija is beszorult a kórház automatájába. Igen, a két történés számára egyenrangú. Ha már ezt is bicskanyitogatónak találod, inkább ne nézd meg a Demolition-t, ami a gyász feldolgozását üdítően újszerűen mutatja be. 8/10 több»