Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Elektra
 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 26.

Ettől rosszabb képregény vonatkozású filmmel még nem találkoztam. Messze alulmúlja a Batman vs Supermant is. Ha valakinek a kezébe kerülne véletlenül DVD-n, akkor inkább dobja ki az ablakon.

 
Pirospingu   2016. 06. 08.

Kiemelően rossz, semmitmondó és unalmas film ez. Nincs olyan dolog, ami jó lenne benne, az egész egy trágyadomb.


 
clay00   2017. 02. 26.

Semmi különös. Átlagos, női szuperhősös film. Nincs mit mondani róla. Valakinek vagy bejön vagy nem ez a stílus. Általában jó kislányokat játszik Jennifer Garner érdekes másfajta erős női szerepben látni.

 
Kate Rainbow   2016. 04. 18.

Határozottan öt csillag. Érdekes mert kettős érzések kavarogtak bennem a film alatt, és után. Egyrészt nagyon jó volt. A történet öt pont, a kivitelezés is. Nagyon látványos volt, viszont egyben nyomasztó is. A lehangoltságot a történet váltja ki, de ez így volt jó. Ajánlom mindenkinek aki szereti az akció dús, de történetben gazdag filmeket.

Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Will Yun Lee
Will Yun Lee
Jennifer Garner
Terence Stamp
Jennifer Garner
Kirsten Prout
Goran Višnjić
Jennifer Garner

A film összbevétele 32 149 231 dollár volt (imdb.com).

 

Elektra a képregényekben arany karika fülbevalókat visel, de mivel Jennifer Garnernek akkor nem volt kiszúrva a füle, ezért nem is kellett a fülbevalókat viselnie.

(Shelby07)
 

A forgatás alatt Will Yun Lee megvágta Jennifert, a sebet össze kellett varrni. Amikor újra felvételre került a jelenet, Lee újra megvágta, ugyanott!

(Shelby07)
 

Jennifer Garner saját bevallása szerint szörnyű a film, és csak azért készítette el, mert a Daredevilben is szerepet kapott.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.