Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
50
Vélemények
26
Képek
2
Videók

Vélemények: Rettenthetetlen (1995)

 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Mel Gibson legjobb alakítását nyújta ebben a filmben. Fantasztikus rendezés, a látvány is magával ragadó. Kellőképpen véresek és drámaiak az ütközetek. Megérdemelte a sok Oscar bácsit a film.

 
Deku   2017. 07. 15.

Eltudnék nézni ma is ilyen és ehhez hasonló filmeket. Remek lett Mel Gibson egyik legjobb filmjei közül. Nagyon jól átjött a színészek játéka és tetszik, hogy tartalmas, tanulságos.


 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Az egyik kedven Mel Gibson filmem. Történet a bátorságról, hazaszeretetről, és az önfeláldozásról egy kis humorral megspékelve, de csak éppen annyival, hogy a sztori komolysága megmaradjon. Bár történelmileg nem teljesen pontos, ez a film értékéből semmit sem von le.

 
HETEDIK   2019. 11. 20.

Mel Gibson legfontosabb alkotása, minden pillanata élmény.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

Igazi régivágású, történelmi kalandfilm, amilyen sajnos már nem készül manapság. Fantasztikus színészi gárda, hihetetlen és fantasztikus történet. Több ilyen kéne manapság is ezek helyett a gyenge látványfilmek helyett. Ebben még érződik, hogy valódi színészek szerepelnek benne, látni a színészkedést, cselekménye van, mondanivalója. Imádom! Szerintem az egyik legjobb történelmi kalandfilm, amit valaha készítettek.

 
Dodi   2015. 06. 18.

Magával ragadó alkotás, Mel Gibson pedig kiválóan visszaadja karakterét.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

Mel Gibson egyik legjobb filmje. Ez a drámai kalandfilm szerelemmel fűszerezve a skótok történetének egy szeletét bemutató produkció. Mindenképp látni kell a filmet hiszen nemcsak a filmbeli tájak a zene és a történet nagyon jó hanem az egész :)

 
Norbert93   2019. 04. 07.

Igazán jó történelmi film, igaz, rengeteg pontatlansággal. A filmzene azóta legendássá vált, William Wallace nevét pedig végre megismerték a világ többi részén is.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Végre olyat kaptam, ami értékelhető anyagot volt képes adni mind színészi játékban, mind pedig sztoriban. Erre azt lehet mondani, hogy olyan jó szórakozást nyújtott, amilyet elvárhatsz, ha leülsz egy filmet megnézni.

 
sabnock666   2019. 01. 27.

Mel Gibson legjobb filmje,és szerintem a legjobb rendezése is.Tanító jellegű,és hihetetlen jelenetekkel megtűzdelt történelmi film.Hazaszeretet,szerelem,és barátság,ami végigfut a cselekménybe finoman beleszőve,ó,és ne hagyjuk ki az önös érdekből elkövetett árulást sem.Szép,megható,izgalmas,és brutálisan nyers film.Mindenkinek ajánlott alapmű!

 
Filmelemző   2018. 04. 13.

Bár sok olyan kritika érte ezt a filmet, hogy nem hiteles történelmi szempontból és tényleg vannak benne kisebb hibák, azért egy nagyon jól megcsinált történelmi film. Látványos, izgalmas, magával ragadó. Valóban nem volt jus primus noctis (első éjszaka joga), valóban nem teljesen stimmel Wallace alakja és valóban nem minden csata úgy zajlott ahogyan a filmben bemutatják, nem beszélve Nyakigláb Edward fiáról és menyéről, mindenért kárpótol bennünket a rendezés, a lendület, a látvány és Mel Gibson alakítása. Őrületes film. Értékelésem: 8,5 / 10 pont.

 
dittee   2015. 12. 29.

Igazán jó film, dráma, izgalom. Elgondolkodtató alkotás, kiváló minőségű megvalósítással.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Szerintem ebben a filmben van Mel Gibson legnagyobb alakítása - legalábbis a számomra. Nagyon érdekes a történet, engem maximálisan lekötött. A zárkép a kedvencem tulajdonképpen... annyira magasztos.

 
TribeBubu   2017. 06. 14.

Perfekt film! Először azt hittem, túlzás az a sok dicséret, amit hallottam róla, de valóban minden aspektusból el lett találva. Még mellékszereplők is óriási alakítást nyújtanak, hossza ellenére nem vontatott a sztori, Gibson pedig rendezőként és főszereplőként is remekelt.

 
Milanman   2015. 02. 09.

Mel Gibson a Rettenthetetlennel megalkotta a filmtörténelem egyik legfantasztikusabb történelmi témájú filmjét. Nagyívű, epikus történet, örökre emlékezetes képi világ, remekül kimunkált karakterek és csodálatos zene. A 90-es évek klasszikusa.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Nekem ez a kedvenc filmem. Mel Gibson bebizonyította, hogy nemcsak jó színész, de kiváló rendező is. Nem véletlen, hogy William Wallace szobrát róla formálták. Szép film a szabadságról.

 
Laci000   2015. 05. 22.

Nagyon jó alkotás, nagyszerű történettel, szereplőkkel és rendezéssel. A kort szépen megcsinálták, Mel Gibson legjobb filmje. Elgondolkodtató és megható film, ajánlom mindenkinek és nem csak azoknak, akik szeretik a háborús filmeket.

 
Vadgazda   2016. 05. 21.

Mel Gibson egy nagyszerű színész, és ebben a skót-angol harcos őrületben is hozza a formáját. A sztori nagyszerű a csatajelenetek igényesek és látványosak, igazán kellemes adalék benne a szerelmi szál is, nem kevés és nem is sok. Ajánlott mindenki számára!

 
FarZoo   2015. 06. 24.

Az egyik legjobb történelmi film, kiváló képi megjelenitessel es szereposztással. A története értelmileg magával ragadó, megható, ugyanakkor izgalmas.

 
norbi0102   2016. 02. 10.

Nagyon szerethetőek voltak a karakterek épp ezért imádtam a filmet. Ha negatívumot kellene mondani akkor 1 avagy 2 helyen volt talán apróbb lejtmenet azonban ez nem rontott semmit a film élményén. Szereplők mint olyanok igazán kedvelhetőek voltak és konkrétan bele tudtam magam élni a főszereplő helyzetébe.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez Mel Gibson egyik legmaradandóbb filmje. Nagyon magával ragadó történelmi film lett. A főszereplők nagyon jól ki vannak dolgozva, emellett nagyon jók a kosztümök és a helyszínek is csodálatosak.

 
prongs2001   2015. 07. 14.

A felesleges szó e miatt a film miatt születhetett meg. Erre tökéletesen illik eme kifejezés. Alig bírtam végig nézni. Csak azért tettem, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. 1 csillag, mert nullát nem lehet.

 
sonyxxx   2015. 06. 04.

Ez egy jó hosszú, epikus film, ami tele van drámával és romantikával, ami furcsa lehet egy akciófilmben, de a hihetetlen, véres csatajelenetek és Mel Gibson teljesítménye abszolút kárpótolnak minket.

 
Blindspot   2015. 10. 16.

Eszméletlen egy alkotás lett. Itt aztán mindent megkaptam, amire csak vágytam. Egyszer volt rendben a látvány és összhangban a karakterek. Ezen kívül szerintem néhol még a humor is egész jól felvillan. Nekem ez kitett egy egész kellemes kis filmet. El nem dobtam az agyam az tény de egynek megfelelt.

 
BallEr   2016. 04. 11.

Ettől a filmtől nem dobtam el a loboncom. Egyszer megnéztem, de többet szóra se méltatnám. Harmatos eresztés lett és ez nem túl bejövős. Kár volt érte az idő.

 
Bibabac   2017. 10. 01.

Ahhoz képest, mennyire el van mindenki ájulva tőle, nem nagy szám. Persze, értem én a lényegét, hogy ez milyen zseniális film lehetne, de valahogy nem mozdított meg bennem semmit. Kár érte...

 
anita9215   2016. 05. 07.

Nem igazán, az én stílusom lett volna a film, amit itt előadott és ennek ellenére el tudta érni lazán, hogy szeressem. Ez pedig elég nagy szónak számít. Fantasztikus volt végig nézni.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Nagyon jól összerakott film. Érzelmileg rendkívül hatásos, lelkileg megfogja a nézőt. A film megnézése után még napokig a hatása alatt voltam. Hatásos film!

 
Robi92   2015. 11. 19.

Engem nem igazán tudott lekötni ez a folyamatos kardozás és gyilkolás és szerintem túl hosszúra is sikerült a film. Érdekesség azért ahogy mutatják a csatamezőt harc után.

 
Zenta   2017. 03. 01.

Klasszikus történelmi kalandfilm, ráadásul igen hű a megtörtént eseményekhez. Fontos tudni, hogy igen erős naturalizmusa miatt nem igazán való a gyerekeknek. Nekem nagyon tetszett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.