90% 1961 szavazat

Rettenthetetlen

Braveheart

2015.06.18 Dodi

Magával ragadó alkotás, Mel Gibson pedig kiválóan visszaadja karakterét.

2019.04.12 MidoD7

Végre olyat kaptam, ami értékelhető anyagot volt képes adni mind színészi játékban, mind pedig sztoriban. Erre azt lehet mondani, hogy olyan jó szórakozást nyújtott, amilyet elvárhatsz, ha leülsz egy filmet megnézni.

2024.03.20 ospir

Igazi kalandfilm

Gibson tehetségének csúcspontja, a film tartalmas, izgalmas. Történelmi dráma szép tájakon csodás zenével. Csak ajánlani tudom!

2019.05.15 Di Canio

Minden szempontból kiemelkedő film, hatalmas klasszikus amit mindenkinek látni kell legalább egyszer, de inkább többször.

2015.02.09 Milanman

Mel Gibson a Rettenthetetlennel megalkotta a filmtörténelem egyik legfantasztikusabb történelmi témájú filmjét. Nagyívű, epikus történet, örökre emlékezetes képi világ, remekül kimunkált karakterek és csodálatos zene. A 90-es évek klasszikusa.

2017.06.14 TribeBubu

Perfekt film! Először azt hittem, túlzás az a sok dicséret, amit hallottam róla, de valóban minden aspektusból el lett találva. Még mellékszereplők is óriási alakítást nyújtanak, hossza ellenére nem vontatott a sztori, Gibson pedig rendezőként és főszereplőként is remekelt.

2018.03.21 hackerjulcsi

Szerintem ebben a filmben van Mel Gibson legnagyobb alakítása - legalábbis a számomra. Nagyon érdekes a történet, engem maximálisan lekötött. A zárkép a kedvencem tulajdonképpen... annyira magasztos.

2015.11.21 irongozu

Nekem ez a kedvenc filmem. Mel Gibson bebizonyította, hogy nemcsak jó színész, de kiváló rendező is. Nem véletlen, hogy William Wallace szobrát róla formálták. Szép film a szabadságról.

2020.12.22 Róbert Molnár

Rengetegszer láttam, és rajtam kívül már ódákat zengtek róla. Ráadásul nem hiszem, hogy van ember itt, aki ne ismerné ezt a klasszikust. Mel Gibson színészi pályafutásának szerintem legnagyobb alakítása. Abszolút kedvenc.

2015.05.22 Laci000

Nagyon jó alkotás, nagyszerű történettel, szereplőkkel és rendezéssel. A kort szépen megcsinálták, Mel Gibson legjobb filmje. Elgondolkodtató és megható film, ajánlom mindenkinek és nem csak azoknak, akik szeretik a háborús filmeket.

2016.05.21 Vadgazda

Mel Gibson egy nagyszerű színész, és ebben a skót-angol harcos őrületben is hozza a formáját. A sztori nagyszerű a csatajelenetek igényesek és látványosak, igazán kellemes adalék benne a szerelmi szál is, nem kevés és nem is sok. Ajánlott mindenki számára!

2016.02.10 norbi0102

Nagyon szerethetőek voltak a karakterek épp ezért imádtam a filmet. Ha negatívumot kellene mondani akkor 1 avagy 2 helyen volt talán apróbb lejtmenet azonban ez nem rontott semmit a film élményén. Szereplők mint olyanok igazán kedvelhetőek voltak és konkrétan bele tudtam magam élni a főszereplő helyzetébe.

2016.11.15 goat2000

Ez Mel Gibson egyik legmaradandóbb filmje. Nagyon magával ragadó történelmi film lett. A főszereplők nagyon jól ki vannak dolgozva, emellett nagyon jók a kosztümök és a helyszínek is csodálatosak.

2015.07.14 prongs2001

A felesleges szó e miatt a film miatt születhetett meg. Erre tökéletesen illik eme kifejezés. Alig bírtam végig nézni. Csak azért tettem, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. 1 csillag, mert nullát nem lehet.