Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Gyilkos mezők (1984)

The Killing Fields
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Laci000   2015. 06. 03.

Felejthetetlen élményt nyújt hála a kiváló színészeknek, különösen Haing S. Ngornak, a zseniális operatőrnek, Chris Mengesnek, aki a The Mission-ben is bizonyított, a filmbe illő zenének és természetesen Roland Joffé rendezői munkájáról sem szabad megfeledkeznünk.

 
FarZoo   2015. 06. 25.

Az biztos, hogy kell egy idegzet a filmhez. Erős, brutális, "szókimondó", a nyers valóságot mutatja. Érzelmileg megfogó, igazi dráma. Érdekes film, érdemes megnézni!


 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Néhány helyen úgy éreztem, hogy kissé kidolgozatlan a téma, de ezt leszámítva is igen csak izgalmas és könnyen levett a lábamról. Kellemesen szórakoztam az alatt az idő alatt, amíg tartott így pozitív élményekkel gazdagított. Ajánlom!

Haing S. Ngor
Sam Waterston
Sam Waterston
John Malkovich
Julian Sands
John Malkovich
Sam Waterston
Sam Waterston
Haing S. Ngor
Haing S. Ngor
Haing S. Ngor

A film összbevétele 34 700 291 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film sikeresen megjelent a nemmindennapinak számító 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz című filmes gyűjteménybe.

(Norbi)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.