Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Elizabeth: Az aranykor (2007)

Elizabeth: The Golden Age
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
kocoska20   2015. 12. 31.

Brutális, élvezetes, giccsmentes látványorgia. Nagyon tetszett, jobban mint az első rész. Történelemhű, izgalmas, fordulatos és magával ragadó film, jó színészekkel.

 
Alphik   2017. 03. 17.

Nem igazán éljük a jó kosztümös, történelmi filmek reneszánszát. De ez kiválóra sikeredett. A parádés szereposztás mellett a téma ábrázolása és naturalisztikussága engem lenyűgözött.

Cate Blanchett
Geoffrey Rush
Abbie Cornish
Cate Blanchett
Clive Owen
Cate Blanchett
Clive Owen
Cate Blanchett

A film összbevétele 74 870 866 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben, amikor Elizabeth megérkezik a St. Paul's Katedrálishoz, épp építkezés folyik rajta. Nos, a valóságban a katedrális tényleg felújítás alatt állt, ezért Shekhar Kapur rendező úgy döntött, hogy improvizál. Korhű jelmezbe öltöztette a a valódi munkásokat és abban az időben használt eszközöket adott a kezükbe, amivel valódi kövezek távolítottak el a falból, amit később pótoltak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.