Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

Elizabeth: Az aranykor (2007)

Elizabeth: The Golden Age
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Cate Blanchett
Geoffrey Rush
Abbie Cornish
Cate Blanchett
Clive Owen
Cate Blanchett
Clive Owen
Cate Blanchett
 
Alphik   2017. 03. 17.

legújabb vélemény

Nem igazán éljük a jó kosztümös, történelmi filmek reneszánszát. De ez kiválóra sikeredett. A parádés szereposztás mellett a téma ábrázolása és naturalisztikussága engem lenyűgözött.

 
kocoska20   2015. 12. 31.

Brutális, élvezetes, giccsmentes látványorgia. Nagyon tetszett, jobban mint az első rész. Történelemhű, izgalmas, fordulatos és magával ragadó film, jó színészekkel.

A film összbevétele 74 870 866 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben, amikor Elizabeth megérkezik a St. Paul's Katedrálishoz, épp építkezés folyik rajta. Nos, a valóságban a katedrális tényleg felújítás alatt állt, ezért Shekhar Kapur rendező úgy döntött, hogy improvizál. Korhű jelmezbe öltöztette a a valódi munkásokat és abban az időben használt eszközöket adott a kezükbe, amivel valódi kövezek távolítottak el a falból, amit később pótoltak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.