Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Elizabeth
 
Attila G.   2019. 04. 08.

legújabb vélemény

Szeretném szeretni

Cate Blanchettnek ez volt az első filmje, amit volt szerencsém látni annak idején a Corvin Moziban; eme fim kapcsán ismertem meg a nevét. Felemás érzéseim vannak. Szeretném szeretni ezt a filmet. Cate Blanchett alakítását ígéretesnek tartottam, manapság is tulajdonképpen szerethető színésznőnek gondolom. A film mégiscsak egy nagy volumenű történelmű személyiség életét, vagy annak egy részletét igyekszik ábrázolni, s mindenképp egy nagy volumenű alkotásnak tekinthető. Az Oscar-jelöléseit és az Oscar-díját a Legjobb smink kategóriában pláne megérdemeltnek tartom. A Legjobb női főszereplő kategória egy számomra pikáns párharcot hozott. Ugyanis a Szerelmes Shakespeare volt az utolsó film, amit a... több»

 
Deku   2017. 10. 23.

A nagy semmit kaptuk meg, bármennyire is elő lett vezetve nekem ez nagyon nem jött át.Hát ez valami elképesztően lehangoló lett. Úgy értem, hogy lehangolóan siralmas.


 
fenyone1955   2015. 01. 23.

Jó a film a történet is gondolkodtatóba ejt !

 
DóRi   2016. 05. 31.

Jó film volt, nagyon tetszett, hogy sokat ügyeltek a történelmi hűségre, és arra is, hogy azért legyen valami értékelhető dráma. Ebből szerintem egy első osztályú film jött ki, nagyon tetszett.

 
Riot   2016. 03. 25.

Igazi királydráma, nagyon élvezetes volt, főleg azoknak, akik szeretik az élethű történelmi környezetet. Engem teljesen magával tudott ragadni, be is vonzott a film világa - mármint maga a történelem - és ebben nem utolsó sorban a kiváló színészek is nagy szerepet játszottak.

A film összbevétele 82 150 642 dollár volt (imdb.com).

 

Cate Blanchett a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ez az egyik a három szerep közül, amire Meryl Streepet nem vették fel.

(kázsé)
 

Alison Owen két gyereke is megjelenik a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.