Anglia trónjára 1558-ban új királynő lép, Erzsébet. VIII. Henrik király törvénytelen lányaként kellett szembenéznie a vallási ellentétek által szétszakított országot fenyegető veszélyekkel. Nem volt azonban választása: meg kellett védenie az országot a külső és a belső ellenségtől is. Mindeközben kénytelen volt lemondani a magánélet örömeiről, hogy meg tudja szilárdítani hatalmát. (kázsé)
A nagy semmit kaptuk meg, bármennyire is elő lett vezetve nekem ez nagyon nem jött át.Hát ez valami elképesztően lehangoló lett. Úgy értem, hogy lehangolóan siralmas.
Jó film volt, nagyon tetszett, hogy sokat ügyeltek a történelmi hűségre, és arra is, hogy azért legyen valami értékelhető dráma. Ebből szerintem egy első osztályú film jött ki, nagyon tetszett.
Igazi királydráma, nagyon élvezetes volt, főleg azoknak, akik szeretik az élethű történelmi környezetet. Engem teljesen magával tudott ragadni, be is vonzott a film világa - mármint maga a történelem - és ebben nem utolsó sorban a kiváló színészek is nagy szerepet játszottak.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.