Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

A nagy semmit kaptuk meg, bármennyire is elő lett vezetve nekem ez nagyon nem jött át.Hát ez valami elképesztően lehangoló lett. Úgy értem, hogy lehangolóan siralmas.

 
fenyone1955   2015. 01. 23.

Jó a film a történet is gondolkodtatóba ejt !


 
DóRi   2016. 05. 31.

Jó film volt, nagyon tetszett, hogy sokat ügyeltek a történelmi hűségre, és arra is, hogy azért legyen valami értékelhető dráma. Ebből szerintem egy első osztályú film jött ki, nagyon tetszett.

 
Riot   2016. 03. 25.

Igazi királydráma, nagyon élvezetes volt, főleg azoknak, akik szeretik az élethű történelmi környezetet. Engem teljesen magával tudott ragadni, be is vonzott a film világa - mármint maga a történelem - és ebben nem utolsó sorban a kiváló színészek is nagy szerepet játszottak.

 

Cate Blanchett a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Ez az egyik a három szerep közül, amire Meryl Streepet nem vették fel.

(kázsé )
 

Alison Owen két gyereke is megjelenik a filmben.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.