Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
72%

SpongyaBob: Spongya szökésben (2020)

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: SpongyaBob: Spongya szökésben (2020)

 
BoBamburg   2021. 01. 15.

legújabb vélemény

0

A legjobb Spongyabob film továbbra is az első rész marad, de nem sokkal marad le ez a rész sem tőle. Legalábbis a második (ki a vízből) résznél szerintem sokkal jobbra sikeredett. Én legalábbis jókat nevettem és nagyon jól szórakoztam rajta.

 
hp   2020. 11. 09.

0

Nem volt ez rossz, leszámítva egy-két felesleges zenés betétet és pár fárasztó popkulturális utalást. SpongyaBob és Patrik hozzák a formájukat, kapunk egy értékelhető történetet a barátságról (a finálé ezt aztán eléggé a maximumra pörgeti, de nem ros... több»


 
Kanyi   2020. 11. 16.

0

Nagyon tetszett, ahogy megszokhattuk, a szereplők hozták a saját vonásaikat. Szerintem elég jó eredettörténet lett.

 
Karoly Kiss   2020. 11. 29.

0
Hol van Csigusz?

Tetszett az animácio, tetszett a két főszereplő karakter, Spongyabob és Patrik. Annyira sokáig nem emlékszünk erre a filmre, de azért egyszer nyugodtan meg lehetett nézni. A Spongyabob: Spongya szökésben nem 2020 animációja, de vannak ennél fényévekkel rosszabb animációk. A film nagyjából arról szól, hogy Spongyabob csigája, Csigusz valahogy elveszik, ezert Spongyabob legjobb barátjával, Patrikkal megkeresi Spongyabob házi kedvencét. 11 éves kortól már nem tűnik olyan viccesnek ez a film. Nagyon jól meg volt formálva mind, az az igazság. Ezzel nem volt bajom. A poénok sem sikeredtek olyan rosszakra, gagyikra, de azok viszont nem lettek valami világhírűek. Patrik bénázását azért jó volt nézni. Számomra azok a viccek megunhatatlanok. Nem mondom, hogy ezen a filmen el lehet aludni, de ez a Spongyabobfilm sajnos nem lett tökéletes. Ha ezt a filmet a Spongyabob: Ki a vízből! című filmhez hasonlítjuk, ez az új Spongyabob a nyomába se ér a Ki a vízbőlnek. Nem mondom, hogy ez a film megunhatatlan, de egy családi mozis hétvégére tökre alkalmas. Átlagos lett.

 
bart   2020. 11. 10.

0

Annyira nem ragadott meg, maradjunk annyiban, hogy egyszer nézős, az eredeti sorozat pedig mérföldekkel jobb és viccesebb. El lehet vele ütni az időt, de hamar ki fog kopni az emlékezetből ez a mozis adaptáció.

 
Csaba   2020. 11. 08.

0

Eddig majdnem mindegyik Spongyabob-alkotás jól sült el, ez viszont az animáció sítlusán kívül nem tud újat mutatni, úgyhogy sajnos nem értem, mi történhetett.