Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
84%
Filmadatlap
 
21
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
12
Videók

Vélemények: Előre (2020)

 
Artemisia   2020. 10. 29.

legújabb vélemény a nap véleménye

4
Feltámad a Pixar?

A Pixar a Verdák 2-vel kezdődő, 2015-ben tetőpontjára jutó alkotói válságából a 2017-es Coco jelenthette volna a kilábalás kezdetét, azonban 2018–2019-ben ismét a lerágott csonthoz nyúlt, és 2 folytatással jelentkezett. Az új évtized azonban ismét fe... teljes kritika»

 
BoBamburg   2020. 10. 27.

1

Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban, mikor nekiálltam, de meg kell mondjam, nagyon kellemesen csalódtam. Egy tök élvezetes film kedves történettel, szerethető karakterekkel és jó humorral.


 
Lubi   2020. 03. 04.

a nap véleménye

1
Pixar, Pixar, mondd meg nékem…

A Pixar az az animációs filmstúdió, amelyik nem szorul bemutatásra. Az ő berkeiken belül készült az első teljes egészében computer-animációs technikával létrehozott mozifilm, a Toy Story – Játékháború. Azóta pedig megannyi sikerfilmet tettek le az as... teljes kritika»

 
Félix   2020. 10. 26.

1
A legmeghatóbb Pixar film???

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érzelmes film tök jó sztorival. Csak pár percig mindenáron akarták látni az apjukat. Hát igen, ez nagyon megható volt. Engem tényleg meghatott. Na de a poénokról se feledkezzünk meg! Azokból is van sok. Mikor Barley összezsugorodik. Király! A manók is nagyon jól megvannak csinálva. Nem tudom, mi kell még. És a szerelem a rendőrló és a két főszereplő anyukája között. Én mindenkinek ajánlom ezt a filmet. Aki akar érezni egy kis drámát, és akar nevetni, és ezt mozizással akarja megtenni, ha beül az Előre című filmre, tuti össze fog neki jönni. Barly szerintem mókásabb, mint a testvére, azaz, mint Ian. Barley, mikor az elején próbálja órákon keresztül elővarázsolni az apukáját... hihetetlen! Az Előre családi mozizásra is nagyon megfelel, és szerintem nemcsak a gyerekeknek, felnőtteknek is remek kaland lenne. Én nem hittem, hogy ilyen remek mozizás lesz nekem ez a film. Én tényleg mindenkinek ajánlom. Ha valaki megnézte ezt a filmet, mint én, az nagyon jól tette, akinek meg még nem sikerült, az nézze meg nyugodtan, jó szórakozást kívánok! Srácok, nézzétek meg!!!

 
hp   2020. 07. 18.

0

Nem vagyok biztos benne, hogy az Előre is bevonul majd a Pixar klasszikusai közé, holott szerintem nagyon is ott lenne a helye. A recept ezúttal is tökéletesen műdik: bőven jut kalandból, humorból és mondanivalóból, az animáció ezúttal is pazar, és a... több»

 
Secret Lover   2020. 10. 07.

1

A gyász és a búcsú témája miatt nem vagyok meggyőződve róla, hogy a film a gyermekeknek szól, de az eredeti ötletet értékelem, és volt pár valóban megható pillanat a történetben. Chris Pratt, Octavia Spencer és Julia Louis-Dreyfus pedig kiválóak voltak az animációs karakterek szócsöveiként.

 
Mrsx   2020. 10. 08.

1
Varázslatos modern kor

A Pixar végre hozott valami igazán kedvelhető alkotást amire öröm lesz visszatekinteni sőt akár újra elővenni és megnézni azt. Az ábrázolás módja igazán fantáziadús lett, ezen kívül a mai korba helyezi ezeket az elképesztő varázslényeket ami elég újszerűen hat. Két fivér kalandjait kísérhetjük végig amint útra kelnek, hogy mégegyszer ismét láthassák régen elhunyt édesapjukat. Ez a koncepció elég átlagosnak hangozhat elsőre de bizony mélyebb ez a történet mint ahogy elsőre tűnik. A karakter között húzódó viszonyok és párbeszédek annyira sokat adnak a filmhez, hogy szerintem ez igazából ez az egész magja. Bár azt tegyük hozzá, hogy ez a figyelem leginkább a testvérekre irányul, habár kapnak a mellékszereplők is némi szerepet, mégse olyan mélységben mint főhőseink. Láttam már sokkal meghatóbb animációs filmet is viszont biztos, hogy ez is sokak számára okoz majd könnyáztatta perceket. Viszont elmondhatom, hogy kár lenne kihagyni ezt a tartalmas és szórakoztató mesét kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
Kanyi   2020. 10. 12.

0

Nagyon jo animacios film ami nagyon komoly temat dolgozz fel...gratula a keszitoknek

 
Spidey   2020. 03. 30.

0

Nagyon érzelmes mese. Rég volt már olyan disney amin potyogtak a könnyeim a végén. Megható volt látni ahogy azért küzd a két testvér, hogy legalább pár órára találkozhassanak az apjukkal aki már régen meghalt. Talán gyerekmesének kicsit túl nyomasztó... több»

 
KCintia   2020. 08. 19.

0

Az egy szép mesefilm. Csodás világgal rendelkezett , nagyon kis szeretetre méltóak a szereplők is benne. A varázs világ nálam külön plusz pont. Voltak benne olyan viccek is , amiken felnőtt emberek is képesek nevetni , hogy azért anya apa se unatkozz... több»

 
EDUARD98   2020. 03. 08.

0

Nem ez életem legjobb animációs flmje, de szerintem egyszer simán meg lehet nézni. A képi világa nekem egy kissé túlcsorduló, ez valahol zavart is. A történet kedves és aranyos meg minden, de valóahol én ezt egyszerűen hatásvadásznak éreztem. Mindenk... több»

 
Bálint   2020. 03. 07.

0

A Pixar ismét óriásit alkotott, és egy fantasztikus kalandra hívja a nézőket. A történet végét egyszerre éreztem keménynek és meghatónak, pedig valahol sejthető volt, hogy ez lesz a befejezés. A humor végig nagyon diszkrét, de még így is nagyon szórakoztató a film, nem mellesleg rengeteg tanulsággal szolgál.

 
Kristof   2020. 03. 06.

0

Szuperaranyos mese, nem is igazán vártam mást, már csak a szereposztást elnézve. Tom Holland számomra egyszerűen szinkronszínészként is megállta a helyét, és elmondhatatlanul jól hozta a figurát. Az egész hangulata nagyon magába szippantott, szerintem egyszerűen látni kell!

 
kasztni   2020. 03. 05.

0

Ennél őszintébb és meghatóbb animációs filmmel még talán nem is találkoztam, gyönyörű munka. A karakterek elbűvölőek, és végig nagyszerűen működik a történetben a varázslat. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom, tanulságos és szórakoztató.