Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Croodék: Egy új kor (2020)

The Croods: A New Age
Filmadatlap
 
27
Szereplők
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Érdekességek: Croodék: Egy új kor (2020)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Ez Nicolas Cage pályafutásának második folytatásfilmje A nemzet aranya: Titkok könyve és annak második része után.

(hp )
 

Peter Dinklage negyedszer kölcsönözte a hangját egy animációs filmhez a Jégkorszak 4 és az Angy Birds két része után.

(hp )
 

A Croodék: Egy új kor Leslie Mann ötödik animációs filmje. A korábbiak: Rio, ParaNorman, Mr. Peabody és Sherman kalandjai, Rio 2.

(hp )
 

A Croodék a DreamWorks Animation hatodik olyan filmje, melyből franchise lett. A korábbiak: Shrek, Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat, Trollok.

(hp )
 

Soha nem telt el annyi idő (hét év) egy DreamWorks animációs film bemutatása, és a folyatás premierje között, mint a Croodék első része és a 2020-ban debütáló Egy új kor között. A rajongóknak eddig a legtöbbet, pontosan öt évet a Kung Fu Panda második (2011) és harmadik (2016) része között kellett várniuk.

(hp )
 

A filmet 2016. novemberében elkaszálta a Universal Pictures, de egy évvel később az alkotók végül újra munkához láthattak.

(hp )
 

A Croodék: Egy új kor Joel Crawford rendezői debütálása.

(hp )
 

A DreamWorks Animation 2013. áprilisában jelentette be, hogy elkészítik a nagysikerű Croodék folytatását. Az eredeti tervek szerint a rendezői széket az első részt is jegyző Chris Sanders és Kirk DeMicco, de a duó végül csak producerként vette ki a részét a munkálatokból.

(hp )
 

2013-ban jelentették be hivatalosan, hogy Nicolas Cage (Grup), Emma Stone (Eep) és Ryan Reynolds (Guy) is visszatér a szinkronszerepeihez a folytatásban.

(hp )
 

Az első rész zenéjét szerző Alan Silvestri nem tért vissza a folytatásra. A helyét Mark Mothersbaugh vette át.

(hp )
 

A Croodék: Egy új kor premierjét eredetileg 2017. november 3-ra tűzték ki, de végül csak 2020 novemberében mutatták be a mozik.

(hp )