Sok színész van, aki csábos arcának, jó testének, szexis megjelenésének köszönheti színészi karrierjét. Azonban néha akadnak olyanok is, akik mindezeket birtokolják, de mellette még igazán tehetségesek is. Közülük tettem egy csokorba pár színészt. Mint mindig, a sorszámozásnak most sincs jelentősége.

#10
Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård

szül. 1976. 08. 25. (47 éves)
Stockholm, Stockholms lan, Svédország
Alexander Johan Hjalmar Skarsgård 1976. augusztus 25-én született Stockholmban. Politológusnak készült, de végül belépett a haditengerészetbe, visszatérése után pedig építészetet akart tanulni. Ennek ellenére 1997-ben végül a New York-i Marymount Theatre Schoolban kezdte meg a tanulmányait. A következő években az Egyesült... több»
Kihagyhatatlan, noha ő maga nem a klasszikus értelemben vett állati jóképű pasi. Ő az a pasi, aki totálisan és pofátlanul egyben van önmagával. Kevés színész van, akinek, ha nem Amerikában született, akkor is sikerül betörnie az amerikai filmiparba. Nos, ő a kevesek egyike. Zoolander, Emlékek őre, Az Északi, Tarzan, Gyilkos megszállás, True Blood, Hatalmas kis hazugságok (ez utóbbiban szerintem állatira jót alakított!) Mindenképpen érdemes megnézni a filmjeit, még ha nem is főszerepet játszik bennük. Az a színész, aki a legkisebb szerepet is remekül eljátssza.
#9
Hugh Jackman

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Nem lehet kihagyni. Mert tagadhatatlanul jóképű és vitathatatlanul tehetséges. Legyen szó drámai, romantikus, akció, musical szerepről, Jackman mindegyikben otthonosan mozog. A csábítás elmélete, X-men, Van Helsing, Ausztrália, Nyomorultak, Fogságban, A legnagyobb showman, Movie 43: a Botrányfilm (bevallom az ő jeleneténél sírva röhögtem a kanapén fetrengve). Kate és Leopold történetében pedig olyannyira hűen formálta meg a szerepet, hogy nehéz volt elhinnem, hogy Jackman a XX. század egyik szülötte. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy rengeteg jelölést kapott az évek során.
#8
Ben Barnes

Ben Barnes

szül. 1981. 08. 20. (42 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Benjamin Thomas „Ben” Barnes 1981-ben született Londonban. Két fiúiskolában végezte el középiskolai tanulmányait: Homefield Preparatory School Suttonban és King's College School Wimbledonban, ezután a Kingston Egyetemre ment, ahol angol irodalom és dráma szakon szerezte meg BA diplomáját. A karrierjét musical színházban kezdte, még... több»
Több szerepében is láttam de leginkább Dorian Gray szerepében tetszett az alakítása. Remekül megformálta a naiv, szinte szűzies fiatalember átváltozását. A Narnia krónikáiban jól passzolt hozzá Caspian herceg szerepe, de Guillermo del Toro Rémségek tárháza sorozatának egyik epizódjában is remekül helyt állt. Szerepvállalásaira alaposan felkészül. Igyekszik a lehető leghitelesebben megformálni a karaktereket, ahogyan azt teszi Henry Cavill is. Caspian herceg karakteréhez például kaszkadőrmutatványokat és lovaglást tanult. A Könnyed erkölcsökben egyenesen imádni való a bohókás de viszonylag könnyen irányítható szerelemes aranyifjú szerepében. A hetedik fiúban is maradandót alkotott. És el is érkeztünk sokak nagy kedvencéhez, az Árnyék és csont netflixes sorozathoz, ahol az egyik főszerep lett az övé.
#7
Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

szül. 1978. 12. 08. (45 éves)
Covington, Louisiana, U.S.
Ian Somerhalder 1978. december 8-án született az egyesült államokbeli Covingtonban. A színész, modell és masszázs-terapeuta anya és ingatlanügynök apa fiaként jött a világra. 10 évesen előbb modellkedéssel kezdte, majd 17 éves korában döntött a színészet mellett. Ekkoriban a helyi színjátszókör tagja volt, és fel is lépett a... több»
Tehetséges és szexi. Nem kapkodnak utána a filmesek, mégis, amiben szerepelt, abban bizony nyomot hagyott. Legyen szó tévésorozatról vagy egy jó filmről. A Mezsgye, A vonzás szabályi, Az ellenség karmai, Bérgyilkosok viadala, Lost: Eltűntek, Will és a haverok stb. Mind emlékezetes alakítást nyújtott bennük. Mégis a Vámpírnaplók az, ami nagyon feltette úgy igazán a színészek közé. Nagyon jól, hitelesen játszotta a rejtett értékekkel bíró, flegma vámpírt. Ami szintén javára írható, hogy Somerhalder rendkívül aktívan vesz részt a jótékonysági feladatokban. A 2010-es olajfúrótorony katasztrófája után az első között volt, aki segített takarítani az olajszennyezett vadvilágot. Jótékonysági szervezeteket támogat, és igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mivel és hogyan tudnak segíteni az ilyen szervezeteknek.
#6
Alain Delon

Alain Delon

szül. 1935. 11. 08. (88 éves)
Sceaux, Seine, Franciaország
Alain Delon született 1935. november 8-án Sceaux-ban, Franciaországban. Édesanyja Edith Arnold gyógyszertári dolgozó, míg édesapja, Fabien Delon mozitulajdonos volt. Alain nevelőszülőknél nevelkedik 5 éves korától. Deviáns viselkedése miatt több internátust is megjárt, majd később nevelőapjánál mészárszéken dolgozott, ami... több»
Egy legendás színész, aki nemcsak hihetetlen sármjával és filmes szerepmegformálásával hódította meg a világot, hanem számos nőügyeivel, illetve feltételezett homoszexuális viszonyaival is. És persze, ne feledkezzünk el életének sötét foltjairól sem, hiszen Delon valóban az az igazi rosszfiú. Testőreinek rejtélyes halála mind a mai napig nem tisztázott, ahogyan az ő szerepe sem a sajnálatos történetben. Sőt, a haditengerészetből csendes pletykák szerint azért kellett leszerelnie, mert különös kegyetlenségéről volt híres. Hogy ez utóbbi pletykából mi igaz, nem tudni. Már életében legendává vált, ahogyan filmes pályatársa, Jean-Paul Belmondo is. Hogy megértsd, miért került fel a listára Alain Delon, talán nézd meg a Rocco és fivéreit, az Alvilági melódiát, A cigányt, a Zorrót, Egy gazember halálát, A medencét, az Ördög és a tíz parancsolatot, vagy bármely filmjét.
#5
Robert Redford

Robert Redford

szül. 1936. 08. 18. (87 éves)
Santa Monica, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Robert Redford 1936. augusztus 18-án született Santa Monicában, Kaliforniában. Eredeti szándéka szerint nem színész, hanem sportoló, baseball játékos akart lenni, de akkoriban még a festészet is érdekelte. Színiiskolába csak ismerősei javaslatára jelentkezett, ugyanis fiatal korában meglehetősen jóképűnek számított. Színészi... több»
A fiatal Redfordért megőrültek a nők. Nem csoda. Szögletes áll, szőke haj, csillogó szemek és olyan tekintet, mely megolvasztotta a legzordabb női szíveket is. De kinézete csak hab volt a tortán. Redford tehetséges is volt. Nézd meg: Gyávák és hősök, Átlagemberek, A Keselyű három napja, Az elnök emberei, Mezítláb a parkban, Ilyenek voltunk, Távol Afrikától, Tisztességtelen ajánlat, Törvényszéki héják. Dráma, krimi, akció, kémesdi, romantikus, mindenben otthonosan mozog. A filmrendezésben is kipróbálta magát, sikerrel. A Kvízshow és a Suttogó.
#4
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

szül. 1953. 05. 16. (70 éves)
Navan - Co. Meath - Írország
Pierce Brosnan 1953. május 16-án született Írországban. Szülei válása után 1964-ben anyjához, valamint annak új férjéhez, William Carmichaelhez költözött egy skót faluba, Longniddry-be, East Lothianba. Ezt követően Londonba ment, és 16 évesen úgy döntött, hogy festő lesz, de csakhamar a színészkedés iránt kezdett... több»
A pasi aki fiatalon olyan pofátlanul jóképű volt, mint Redford, Pitt vagy épp Delon. A köztudatba a Remington Steel sorozattal robbant be, ahol majdnem hogy önmagát adta. Mégsem emiatt jó Brosnan. Nézd meg A panamai szabót vagy a Thomas Crow-ügy filmjét. Vagy a Szellemírót, a November Mant, a Túlélőt, a Válótársakat. És ne feledkezzünk el arról, hogy volt ő James Bond is, nem is egyszer.
#3
Channing Tatum

Channing Tatum

szül. 1980. 04. 26. (43 éves)
Cullman - Alabama - Amerikai Egyesült Államok
Channing Tatum 1980. április 26-án született az egyesült államokbeli Cullmanben. Gyerekként számos sportot űzött, egy ideig amerikai futball-karrierre készült egy virginiai főiskolán, melyet azonban otthagyott. Hazatérve különféle munkákat vállalt, táncosként is dolgozott egy klubban, élményeinek nagy hasznát vette a 2012-es Magic... több»
Ugródeszkájának a tánc számított. Feltűnt Ricky Martin videoklipjében, majd pedig a mára ikonikussá váló Step Up című filmben. Filmes karrierjét azonban a CSI: Miami helyszínelőkben kezdte. A jó mozgású srácra aztán felfigyeltek, és már nemcsak táncos szerepeket osztottak rá. Komédiákban nagyon megállta a helyét, de akcióhősként sem rossz. Érdemes megnézni: Carter edző, A sereg nem enged, Kedves John, 21 Jump street és a folytatása, Katonadolog, Az elveszett város.
#2
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

szül. 1976. 10. 23. (47 éves)
Vancouver, British Columbia, Kanada
Ryan Rodney Reynolds 1976. október 23-án született Kanadában, Vancouverben. Édesapja, Jim nyugdíjazott rendőr, édesanyja, Tammy eladó. Kettő vér szerinti, és egy örökbe fogadott bátyja van. A színész viszonylag hosszú utat járt be a sikerig, holott már 15 éves korában játszott a Hillside című Nickelodeon-sorozatban, és kisebb... több»
A cukifiú, aki az évek múlásával válik egyre sármosabbá.Tőle megszokhattuk, hogy nem osztanak rá fajsúlyos szerepeket (inkább akció-és romantikus filmekben játszik), pedig voltak olyan alakításai, melyek szót érdemelnek. Egyik nagy kedvencem tőle a Hangol című film. Itt drámai szerepe hatással volt rám és az eddig csak két bizonyos kategóriában ismert Reynolds megmutatta, hogy azért nem csak egy csinos pofika (még ha magáról a filmjeiben oly ironikusan is tud véleményt mondani).
#1
Henry Cavill

Henry Cavill

szül. 1983. 05. 05. (40 éves)
Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született a Channel-szigeteki Jersey-ben. Már egészen fiatalon érdeklődött a színjátszás iránt, és a középiskolában már számos színdarabban feltűnt. Első filmes szerepét a Stephenie Meyer bestsellere alapján forgatott Alkonyatban (2008) játszotta volna, azonban a forgatás... több»
Számtalan produkcióban tette már le a névjegyét, mégis néha úgy érzem, hogy Cavill a kinézete miatt ért fel a csúcsra. Pedig tehetséges színész, nem is akármennyire. Legyen szó arról, hogy szerepe szerint úriember, vagy szuperhős, vaják vagy szerelemes férfi, mindegyik szerepben otthonosan mozog. A kedvenceim tőle: Vaják, Tudorok, Mission Impossible: Utóhatás, Tristan és Izolda, Hellraiser, Az U.N.C.L.E. embere.