Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%

Az élet háza (2001)

Life as a House
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
Berto49   2017. 09. 04.

legújabb vélemény

Régen láttam ilyen jó filmet, amit érdemesnek tartok meg is tartani. A 2001-ben készült film története és a kivitelezése néha kicsit giccses, de ennek ellenére végig élveztem. Kevin Kline (Tordy Géza magyar hangjával) kitűnő, de nem marad le mögötte ... több»

 
Kellangy   2015. 06. 19.

Nagyon szép film! Családi kapcsolatok fontosságáról, az együtt töltött idő, apa-szerep megélése. Kedves, sokat adó film az életről. Mindenképp ajánlom egy családi programnak!


 
Corazon.Donq   2015. 08. 12.

Nos erre azt tudom mondani, hogy ülj le 1-es. Ezt a csillagot is kapja majd mivel nem jött át az az érzés amit nyújtani akart. Szerintem kicsit jobban is megfoghatták volna a történet menetét mint ahogy azt tették.

 
Aziren   2015. 02. 10.

Teljesen véletlenül botlottam bele ebbe a filmbe évekkel ezelőtt, aztán eltelt pár év, mire sikerült újra rátalálnom, de azóta is ez az egyik kedvenc filmem. Egyszerűen nincs olyan pontja, amibe bele tudnék kötni. Maga a sztori nem túl különleges, de... több»

 
llaaura12   2015. 04. 30.

Nem is tudom, azthiszem egy informatika órán kezdtük el nézni. Nagyon tetszett, ahogy a rossz fiú átalakul egy igazán szerető fiatalemberré. És a végen helyesen cselekedik, követvén apja akaratát. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.