Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Aljas nyolcas (2015)

The Hateful Eight
Filmadatlap
 
24
Szereplők
59
Vélemények
20
Képek
14
Videók
Aljas nyolcas
 
zeusz96   2020. 04. 21.

legújabb vélemény

Hát ez nagyon jó volt ,tipikus tarantino . Jól megirt karakterek, izgalmas történet. Én minden percét élveztem.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 05. 05.

Összességében tetszett a film, azt kaptam, amit egy Tarantino-filmtől el lehet várni, jó dialógusok és persze vér dögivel. A fényképezés nagyon jó, és persze Morricone-zenéje kitűnő hangulatot varázsol a filmhez.


 
dulkap   2016. 01. 07.

Hát ez most nem sikerült igazán, legalábbis tarantino-i szinten. Feleslegesen hosszú és Jennifer Jason Leigh kivételével, igazán emlékezetes alakítást se látni. Tim Roth próbálkozik ugyan, de inkább csak Christopher Waltz gesztusait utánozza, pedig ő magától is tudna emlékezetes alakításra. Az utolsó óra zseniálisra sikeredett, azonban az első szűk 2 óra felesleges és unalmas szájtépés, amit egy 3 órás filmnél nem feledtet az utolsó harmada. Bátor vállalkozás volt a film, de sajnos a kevesebb (játékperc) most több lett volna.

 
Deku   2017. 07. 26.

Mint kiderült ez csak az időhúzásról szólt és arról, hogy össze pakoltak pár híresebb színészt. Sajnos ez a film nagyon nem jött be. Kár érte pedig nagyon vártam és pozitívan álltam az egészhez, mint kiderült teljesen feleslegesen.

 
Artemisia   2018. 04. 05.

Olyan zseniális mű, amilyen zseniálisan csak Tarantino tud megrendezni egy filmet. A lassú cselekményhez képest elképesztően izgalmas,ahogy kezdenek felszínre kerülni a dolgok; mesteri, ahogy a film a karakterek közötti kapcsolatokat szövögeti. A karakterek elsősorban a színészi alakításoknak köszönhetően roppant kidolgozottak és életszerűek. Samuel L. Jackson - ból abszolút kihozza a maximumot ez a szerep. A hangulat nagyon erőteljes, a sötét,fagyos-havas képek remekül mennek a témához. Több hasonlóságot is mutat a Django elszabadullal, mint a polgárháborús feszültségek, fejvadászok, rasszizmus,véres jelenetek.

Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Samuel L. Jackson
Jennifer Jason Leigh
Michael Madsen
Tim Roth
Walton Goggins
Bruce Dern
Demián Bichir
Kurt Russell
Michael Madsen
Jennifer Jason Leigh
Samuel L. Jackson
Walton Goggins
Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Jennifer Jason Leigh
Tim Roth
Tim Roth
Kurt Russell
Jennifer Jason Leigh
 
Tarantinonak ez a legegyszerűbb filmje. A sztori szögegyenes, nincsenek mellék- vagy elvarratlan szálak. Az időben is csak egyszer ugrik. Ettől függetlenül hamisítatlan olyan mozi, ami a rendező egyedi stílusára jellemző, szóval a rajongók megkönnyebbülhetnek. több»
 
Ez a mozi egyszerűen jó. Semmi olyan nincs benne, amitől fel fog robbanni az ember agya, mégis vegytiszta filmművészetről beszélünk az operatőri munkától a hang designon át az utolsó kilőtt golyó ironikusan lelassított felvételéig. több»
 
A Django elszabadul után Quentin Tarantino maradt a westernnél, bár a miliőt szinte bármilyen más belső helyszínre fel lehetne cserélni, a néző pedig ne csodálkozzon, ha úgy érzi, hogy nem is filmet, hanem színdarabot lát. több»

A film összbevétele 155 760 117 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 178 311 955 forintot termelt. A hazai mozik összesen 139 793 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Maj. Warren, John Ruth, Oswaldo és Joe Gage karakterek legtöbb szerepét eleve az őket megformáló színészekre (Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen) írták meg.

(Mavil)
 

A stage coach neve ugyanaz, mint a 3:10 to Yuma (1957) című filmben.

(Mavil)
 

A korai tesztvetítések több mint 3 órásak voltak, egy szünettel.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.