Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Aljas nyolcas

(The Hateful Eight)
Aljas nyolcas
 
Loborg  2016. 04. 22. 14:11

A többi filmjét is nagyon bírom a rendezőnek (Tarantino rendezte ugyebár) és ez is fergetegesre sikerült . Nevettem rajta jókat és fordulatos is volt, biztosan újra fogom majd nézni.

 
dulkap  2016. 01. 07. 19:29

Hát ez most nem sikerült igazán, legalábbis tarantino-i szinten. Feleslegesen hosszú és Jennifer Jason Leigh kivételével, igazán emlékezetes alakítást se látni. Tim Roth próbálkozik ugyan, de inkább csak Christopher Waltz gesztusait utánozza, pedig ő magától is tudna emlékezetes alakításra. Az utolsó óra zseniálisra sikeredett, azonban az első szűk 2 óra felesleges és unalmas szájtépés, amit egy 3 órás filmnél nem feledtet az utolsó harmada. Bátor vállalkozás volt a film, de sajnos a kevesebb (játékperc) most több lett volna.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 05. 05. 10:01

Összességében tetszett a film, azt kaptam, amit egy Tarantino-filmtől el lehet várni, jó dialógusok és persze vér dögivel. A fényképezés nagyon jó, és persze Morricone-zenéje kitűnő hangulatot varázsol a filmhez.

 
HercegPeter  2016. 12. 02. 21:30

Nagyon bejött. A karakterek és a szövegek egyaránt. Nagyon jó színészek nagyon jól hozzák a szerepüket. A történet is nagyon jó. Lehet rajta nevetni, izgulni és gondolkodni. Nem is várhatunk többet egy filmtől.

 
Mavil  2016. 06. 09. 22:44

Az Aljas nyolcas bennem A dolog című filmet idézte fel. Na jó, westernesítve azt egy kissé, mindenféle földönkívülit mellőzve. Ennio Morricone zenéjét külön kiemelném, imádom. A dialógusok most is zseniálisak, ahogy azt Tarantino-nál már megszoktam.

Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Samuel L. Jackson
Jennifer Jason Leigh
Madsen Michael
Tim Roth
Walton Goggins
Bruce Dern
Demián Bichir
Kurt Russell
Madsen Michael
Jennifer Jason Leigh
Samuel L. Jackson
Walton Goggins
Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Jennifer Jason Leigh
Tim Roth
Tim Roth
Kurt Russell
Jennifer Jason Leigh
Movieaddicts: Best of oldschool Tarantino
Tarantinonak ez a legegyszerűbb filmje. A sztori szögegyenes, nincsenek mellék- vagy elvarratlan szálak. Az időben is csak egyszer ugrik. Ettől függetlenül hamisítatlan olyan mozi, ami a rendező egyedi stílusára jellemző, szóval a rajongók megkönnyebbülhetnek.
24.hu: Tarantino új filmje jutalomjáték minden színésznek
Ez a mozi egyszerűen jó. Semmi olyan nincs benne, amitől fel fog robbanni az ember agya, mégis vegytiszta filmművészetről beszélünk az operatőri munkától a hang designon át az utolsó kilőtt golyó ironikusan lelassított felvételéig.
Hetediksor: A nyolc utas és a halál
A Django elszabadul után Quentin Tarantino maradt a westernnél, bár a miliőt szinte bármilyen más belső helyszínre fel lehetne cserélni, a néző pedig ne csodálkozzon, ha úgy érzi, hogy nem is filmet, hanem színdarabot lát.
 

Maj. Warren, John Ruth, Oswaldo és Joe Gage karakterek legtöbb szerepét eleve az őket megformáló színészekre (Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen) írták meg.

(Mavil)
 

A stage coach neve ugyanaz, mint a 3:10 to Yuma (1957) című filmben.

(Mavil)
 

A korai tesztvetítések több mint 3 órásak voltak, egy szünettel.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.