Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A medence
 
panhnedy   2017. 05. 12.

legújabb vélemény

Szerintem ez egy egészen kellemes film, fiatal, tehetséges színészekkel, akik egész jól alakítanak. Remek hangulata van, és látszik, hogy kora ellenére nem igazán kezdte ki az idő.

 
cody0507   2016. 06. 11.

Kicsit lassan indul a cselekmény, de szerintem aztán nagyon belelendül. Izgalmas és lebilincselő. Nagyon megjött a kedvem hasonló filmekhez.


 
Face   2016. 02. 03.

A történet nagyon felszínes, nem igazán látszik, hogy bármilyen energiát fektettek volna bele, másrészt dramaturgiailag nagyon monoton az egész. Túl szimpla sztori, klisés megoldásokkal.

A film összbevétele 28 550 dollár volt (imdb.com).

 

A sajtó a forgatás alatt végig az ex-szerelmes pár Romy Schneider és Alain Delon kapcsolatára volt kíváncsi és botrányokra volt éhes. A két színész azonban a lehető leginteligensebb módon fogadta egymást és csupán a nosztalgia, a közös múlt történéseiről beszélgettek.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film női főszerepére Natalie Wood, Monica Vittire é Angie Dickinson neve is felmerült, mielőtt Alain Delon ex-szerelmét, Romy Schneidert javasolta volna.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Romy Schneider és Alain Delon első közös filmjük szakításuk óta. A színésznő újra visszatért a filmek világába gyermeke születése után. A szerepre maga Delon javasolta, a film forgalmazójának és producerének heves tiltakozása ellenére is, akik úgy vélték Romy neve már nem cseng olyan jól a filmes szakmában.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.