83% 81 szavazat
Rablóhal

Rablóhal

Rumble Fish
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Az Outsiders sikere utén Coppola újra Susan Eloise Hinton könyvét filmesítette meg. A helyszín változatlan: az oklahomai Tulson városa. A főhős, Rusty James, egy kamasz banda vezére, akit édesanyja elhagyott. A fiú számára bátyja az egyetlen tekintély, aki korábban ismert motoros huligán volt. Amikor testvére elutazik, Rusty kitaszítottnak érzi magát. A magányos, lázadó hős elindul az önpusztítás útján. Miután összeveszik barátnőjével, verekedésbe keveredik és megkéselik. Rusty bátyja visszatér, hogy jó útra térítse öccsét. Vajon nem késett-e el ezzel?

Forgatókönyvíró: S.E. Hinton, Francis Ford Coppola
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1995.06.08.
 
2015.09.01 Barthy

legújabb vélemény

Ez oltárira sikeredett! Szerintem aranyos, szerethető film remek karakterekkel, és teljesen egyedi sztorival! Ritka az ha ennyire rendben van egy film minden tekintetben, de ez szerintem egy ilyen film lett. Nem is bántam meg, hogy megnéztem. Tégy te is így!

0
 
2015.08.21 Dracule

Nagyon szép film! Teljesen oda voltam ezért a filmért vagy inkább vagyok . Pörgős akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek, le elé elszórakoztasson. Ez megtette.

0

A film összbevétele 2 494 480 dollár volt (imdb.com).

#1