Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
1
Videók
A nagy balhé
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
MidoD7   2019. 04. 21.

legújabb vélemény

Kivételesen jól elkapták a film stílusának érzését. Ez a film fantasztikus módon mutat be egy olyan világot, amit a készítők elképzeltek. Nem hiszem, hogy jobban meglehetett volna csinálni, mint ahogy itt tették.

 
Deku   2017. 08. 30.

Szerencsém volt megtekinteni ezt a filmet és ezt azért mondom így mert totál rendben volt. Fantasztikus módon teremtett varázsos hangulatot. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe.


 
Berto49   2017. 07. 11.

A hét(!) Oscar-díjjal rendelkező klasszikus mozi etalonja az úgynevezett „átverős” filmeknek. Nincs semmi flashback, semmi CGI, nincs 100 lövés/sec, egyetlen autót sem roncsoltak össze, és mégis 44 évvel a leforgatása után a legélvezhetőbb filmek közé tartozik. Csavaros történet, korhű felvételek és a legfontosabb: két ragyogó férfisztár főszereplő. Nehéz eldönteni, hogy ki a jobb, Newman, vagy Redford? Teljesen mindegy, mert mindketten tudásuk legjavát nyújtották. A régi, nívós, legendás magyar szinkroniskola is hozzátett az értékekhez. Mécs Károly és szegény Szakácsi Sándor mindent megtett a meghatározó filmélményhez.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Imádom. Az egyetlen 90 előtti film amit valaha láttam, és imádom.

 
bbozsi   2018. 07. 09.

A régi nagyok Ocean's filmje. Kikezdhetetlen alkotás, a kor legnagyobb sztárjai kacsintanak egymásra egy jó tervvel a zsebükben, csak imádni lehet az ilyet.

Robert Redford
Paul Newman
Robert Redford
Paul Newman
Paul Newman
Robert Redford
Robert Redford
 
A végeredmény egy emlékezetes film, amely még ma is magával tudja ragadni a nézőjét, szerethető és izgalmas kalandfilm, amelyből azonban nem hiányzik a dráma sem, egy olyan különleges elegy, amelyet biztosan nem fog elfelejteni az, aki rászánja az időt a megtekintésére. Hibátlan darab. több»

A film összbevétele 159 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1973-ban.

(dulkap)
 

A film forgatása közben Paul Newman volt az aki észrevette, hogy a Robert Redford-ot egy ideje zaklató nő feltűnt kb. 5 m-re 'Bob' mögött.

(Kirana80)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.