Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
A nagy balhé
Robert Redford
Paul Newman
Robert Redford
Paul Newman
Paul Newman
Robert Redford
Robert Redford
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Tökéletes színészek,persze zseniális szinkron hanggal,tökéletes történet,és így ez egy remek film. Kikapcsolódás felsőfokon,mindenkinek ajánlott film,ahol még a színészi játék a fő!

 
Deku   2017. 08. 30.

Szerencsém volt megtekinteni ezt a filmet és ezt azért mondom így mert totál rendben volt. Fantasztikus módon teremtett varázsos hangulatot. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe.


 
Berto49   2017. 07. 11.

A hét(!) Oscar-díjjal rendelkező klasszikus mozi etalonja az úgynevezett „átverős” filmeknek. Nincs semmi flashback, semmi CGI, nincs 100 lövés/sec, egyetlen autót sem roncsoltak össze, és mégis 44 évvel a leforgatása után a legélvezhetőbb filmek közé tartozik. Csavaros történet, korhű felvételek és a legfontosabb: két ragyogó férfisztár főszereplő. Nehéz eldönteni, hogy ki a jobb, Newman, vagy Redford? Teljesen mindegy, mert mindketten tudásuk legjavát nyújtották. A régi, nívós, legendás magyar szinkroniskola is hozzátett az értékekhez. Mécs Károly és szegény Szakácsi Sándor mindent megtett a meghatározó filmélményhez.

 
NGN   2020. 03. 03.

Remek film, remek színészekkel és a sztori is tartogat csavart, szóval nem egy unalmas klisékből építkező mozi.

 
MidoD7   2019. 04. 21.

Kivételesen jól elkapták a film stílusának érzését. Ez a film fantasztikus módon mutat be egy olyan világot, amit a készítők elképzeltek. Nem hiszem, hogy jobban meglehetett volna csinálni, mint ahogy itt tették.

 
A végeredmény egy emlékezetes film, amely még ma is magával tudja ragadni a nézőjét, szerethető és izgalmas kalandfilm, amelyből azonban nem hiányzik a dráma sem, egy olyan különleges elegy, amelyet biztosan nem fog elfelejteni az, aki rászánja az időt a megtekintésére. Hibátlan darab. több»

A film összbevétele 159 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1973-ban.

(dulkap)
 

A film forgatása közben Paul Newman volt az aki észrevette, hogy a Robert Redford-ot egy ideje zaklató nő feltűnt kb. 5 m-re 'Bob' mögött.

(Kirana80)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.