Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

A szicíliaiak klánja (1969)

Le clan des Siciliens
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
Videók
 
Deku   2017. 12. 21.

legújabb vélemény

Eléggé fapados érzést keltett bennem ez a film, semmi logikája nem volt a történetnek. Kellett volna valami, ami miatt úgy érzem, hogy ez elragadó, de sajnos nem éreztem.

 
Roman   2015. 08. 24.

Kitűnő krimi Alain Delon-nal, és Jean Gabin-nal, Ennio Moricone zenéjével.


 
Berto49   2017. 04. 15.

Egy klasszikus, amelyikben nem is csalódtam. Delon legjobb filmjei közé tartozik, a kíméletlen gyilkos, szerepében. Jean Gabin a gengszterklán idős vezetőjeként a szokott magas színvonalat hozta. 1969 óta pergőbb akciófilmekhez szoktattak a rendezők, most úgy éreztem túl sok benne a töltelék jövés-menés, többet kellett volna a szereplőket mutatni, vagy legalább több akciót láttatni, de 45 évvel ezelőtt ez a film volt az etalon, és még ma is igazán élvezhető. A zene nagyon sokat tesz hozzá.

 
alien007   2016. 03. 07.

Szerintem éppen a zenéje a gyengéje, inkább egy western filmére hajaz. Mindenki el van ájulva ettől a filmtől, de szerintem valójában uncsi. Egy két nagy nevet kivéve, nem sok mindent tartogat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.