Egy üzletember a pornószakma mélyére száll, hogy megtalálja eltűnt lányát.
(csd)Egy üzletember a pornószakma mélyére száll, hogy megtalálja eltűnt lányát.
(csd)Témájánál fogva nagyon érdekelt, már az alapötlet nagyon megrázóan hat rám. Meghaladja a korát témában, bevállalósságban, zenében... Kíváncsi lennék, milyen hatást váltott ki akkoriban. Közel sem tökéletes film, a lezárását követően hiányérzetem volt, mégis csak néztem magam elé, amíg legördült a stáblista. Nagyon sok gondolatom támadt, remek beszédtéma lenne. Kár, hogy egyedül néztem, és nem mondjuk egy filmklub keretében. Az egyik kedvencem lett idén. Nagyon szívesen megnéznék egy mai korban játszódó rebootot.
Voltak jó pillanatai de sajnos összességében annyira nem tetszett, elég vontatottnak éreztem időnként. Pedig nem sokat sz*rozik, elég hamar megtörténik a baj, de mégis, valahogy az első órán szerintem kicsit vágni kellett volna és hamarabb túl lenni rajta, mert a második fele azért erősebb és érdekesebb.
A filmben szereplő szexboltok, pornómozik, stb. mind eredeti helyszín.
George C. Scott és a rendező, Paul Schrader annyira nem jöttek ki egymással, hogy a forgatás egy pontján Scott bezárkózott a lakókocsijába, és azzal fenyegetőzött, hogy otthagyja a filmet. Csak azután volt hajlandó kijönni, hogy Schrader megígérte, nem csinál több filmet. Később persze megszegte a szavát, de ez már nem számított, hiszen régen befejezték a Kemény pornóvilágot.