Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Terminátor - Sarah Connor krónikái (2008)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Filmadatlap
 
8
Szereplők
4
Vélemények
54
Képek
Videók

Galéria (54)

 
Yosihiro   2022. 02. 24.

legújabb vélemény

1
Nem csak Terminátor

A híresztelések ellenére nekem tetszett a sorozat, és szerintem a lehetőséghez képest jól sikerült. Nem szeretném a mozifilmekkel vagy más sorozatokkal összevetni, mert az nem lenne igaz, hanem a sorozatot végignézve a saját benyomás alapján adom a v... teljes kritika»

 
Norbert93   2020. 04. 30.

0

Nem véletlenül hagyták abba a sugárzását anno. Annyira fantáziátlan és jellegtelen, hogy az is elaludna rajta, aki előtte meghívott egy liter kávét. A cselekménye is nagyon lapos, a párbeszédek buták, a karakterek pedig olyan egydimenziósak, mintha p... több»

 
coyote   2015. 11. 28.

0

Nagyon vártam ezt a sorozatot, volt benne potenciál, és akár igazán hosszú életű akció-dráma is lehetett volna belőle (az alapanyag alapján biztosan), de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy megérdemelte a kaszát. Persze mások ilyen minőségű sorozatok... több»

 
Turro   2015. 07. 18.

0

Már csak a téma miatt is tettem vele egy próbát, aztán valahogy ott ragadtam a második évad végéig. Ez volt számomra a gulity pleasure, tudtam én, hogy nem jó, de kíváncsi voltam, hogyan bővítik a készítők a Terminator-univerzumot. Egyébként meg egy ... több»

 

Summer Glau többek között a Serenityben (2005) mutatott meggyőző teljesítménye miatt kapta meg Cameron szerepét. Josh Friedman egyenesen a színésznőre írta a karaktert.

(hp)
 

A kiborg neve (Cameron) tisztelgés a Terminátor-filmek rendezője, James Cameron előtt.

(hp)
 

A sorozat története a Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991) után játszódik.

(hp)
 

Sarah Connor szerepére több mint 300 színésznőt hallgattak meg.

(hp)
 

A Terminator szó a második évad záróepizódjáig nem hangzik el a sorozatban.

(hp)