Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Sorvadj el! (1996)

Thinner
Filmadatlap
 
18
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
uniterra   2021. 06. 21.

legújabb vélemény

0

Ez a jobbfajta King írások egyike. Burke jól játszott, szerintem vitte a hátán a filmet, a többi színész elég semmitmondó. Kinget átlagos ponyvaregény írónak tartom, néha elő tudott rukkolni valami jobbal, de ettől még sehol sem briliáns.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Mindig féltem azt a rendezőt, aki S.K. regényt filmesít meg...milyen lesz? Nos Tom Holland, nem nagy költségvetésből varázsolt egy kis gyöngyszemet nekünk. A színészek nem az elitbe tartoznak, de azért próbálnak kihozni mindent magukból... Kellemes m... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Ha választanom kéne egy téli estén, hogy mit nézek meg ismétlésként akkor ez lenne az. Ez a film kettő az egyben mivel egyszerre izgalmas és szórakoztató.

 
dailyfilmsan   2020. 12. 15.

0

Nem egy megszokott történet, de elég érdekes. Pszichikailag hat a nézőjére a film, és elég hajmeresztő, azért fellelhetőek King keze nyomának jelei. Amúgy a történeten kívül más nagyon nem ragadott meg. Átlagosnak hatott a film, szerintem azért a színészi játékból többet is ki lehetett volna hozni.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

0

Stephen King filmjeiben csak a 2 végletet ismeri, vagy nagyon jó lesz, vagy irtó gyenge. Számomra ez a gyönge kategóriába tartozik. Próbálkozik és kapaszkodik, hogy jó legyen, de a félelmetes részek röhejessé válnak, így az egész hiteltelen..

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0

A Ragyogás után szerintem a második legismertebb Stephen King film. Még ha sokan nem is tudják, hogy ez az. Azonban nem a legjobb adaptáció. Egyszer nézhető, de mai szemmel mág nem egy túl izgalmas mozi.

 
Gyorvik   2018. 06. 11.

0

Sajnos a kritikus hozzászólóval értek egyet. A történet alapfelállása jó, de rengetegszer kicsúszik a nyomasztó-félelmetes dimenzióból és átcsap nevetségessé. Úgy vélem, hogy a főszereplő igen komikus néha. Ja és nem igazán tudják az amerikai kontinensen, milyenek is a cigányok valójában.

A film összbevétele 15 171 475 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hollandnak 6 évébe telt elkészítenie a filmet, mert többek között olyan tényezők hátráltatták, mint a producerek, akik attól féltek, hogy a közönség összefüggésbe fogja hozni a főszereplőt az AIDS-cel.

(rbernadett)
 

Robert John Burke 9 kilót fogyott a szerep kedvéért.

(rbernadett)
 

A rendező nem volt boldog a producerek döntésétől, miszerint meg kell változtatni a film végét, mert a tesztközönség utálta az eredetit.

(dulkap)
 
A Sorvadj el! ellentmondásos King-adaptáció. Maga korának kritikái eszméletlenül lehúzták, a rajongók mégis a jobb adaptációk között tartják számon: egyszerűen mert végtelenül szórakoztató darab. több»