Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Halálosztó
 
Yosihiro   2019. 07. 10.

legújabb vélemény

Halálosztó

Egy "igazi" horrofilmet láthattam igaz kicsit gyengébb lett de de nem volt rossz. A történet igazából szerintem nem rossz bár én átírtam volna a forgatókönyvet. A megjelenítése és a vonalvezetéssel volt a probléma. Ezért nem tudott a film a 3 csillagnál fentebb emelkedni. A szereplök hozták a kötelezöt és mivel a forgatókönyv gyengébb lett ök sem bírta a 3 csillagnál fentebb emelkedni. Pedig valjuk meg lehetett volna ez jobb is :) A dzsin ábrázilása jól sikerült szerintem és a horrorokra jellegzetes véres jelenetekben sem volt hiány, de mégis valahogy hiányérzetem volt. Ez pedig ahangban keresendö ami igazán nagyon gyenge lett és ez az ami a négy csillaghoz hiányzott. Összeégében gyenge forgatókönyv a képi vágások és hatások azért jók lettek talán ez a pozitivum ez egész filmben, a hang viszont nem tetszett. A szerplök néhol túljátszották a szerepüket. A horror jellege meg volt a filmnek lehetett félni. Igazából még jól is végzödött a történet aminek örülök és okot adtak a folytatásra..... Üdv Yosi

 
respect the movies   2018. 01. 21.

Szerintem ez egy kimondottan szórakoztató horrorfilm volt! Nagyon jó történet, kiváló karakterek, zseniális fő gonosz és a korának megfelelő trükkök! Ha van is valami amibe bele lehetne kötni, az talán csak annyi lenne, hogy azért elég sok olyan jelenet van a filmben, amit már itt ott láthattunk horrorfilmekben! De mivel már 1997-ben amikor a film készült, elég kevés olyan dolog volt a horror műfaján belül, amit még nem láthatott a néző más filmekben, így ezért én ezt nem is nevezném hibának! Talán csak egy olyan dolog volt, amit én személy szerint kicsit hiányoltam a filmből, az pedig a Dzsinn háttértörténetének a bemutatása volt (szerintem még jobban feldobta volna a filmet)! A Dzsinn szerepében látható színészt, akit Andrew Divoff alakított jómagam mindig ezzel a szerepével azonosítom ha másik filmben is látom, mert talán itt hozza a legjobb formáját és ezáltal a többi karakter kicsit a háttérbe szorul! Nem vagyok egy olyan ember aki mindenképp örül annak ha egy filmet remakelnek, de ha erre sor kerülne e filmnél, engem biztosan érdekelne, hogy a mai technológiával mi mindent lehetne kihozni ebből!


 
Cercei   2017. 03. 14.

Jellegzetes kilencvenes évekbeli horror. Nem mondhatom hogy nem szórakoztam volna jól. A főhősnő kiváló volt. A dzsinn egy karizmatikus figura.

 
Vuk   2015. 08. 09.

Szimpatikus horror egy nagyon rosszindulatú dzsinnről, aki igazi disznó tud lenni.

A film összbevétele 15 719 109 dollár volt (imdb.com).

 

A film speciális maszk effektekét az a Greg Nicotero készítette akinek a The Walking Dead maszkaiért is felelős!

(respect the movies)
 

A film zeneszerzője Harry Manfredini volt, ő készítette az 1980-as Péntek 13. zenéjét is!

(respect the movies)
 

A filmben szereplő Raymond Beaumont (Robert Englund) bemutatótermében látható egy szobor, ami megegyezik az 1973-as Ördögűző című filmben látható Pazuzo démon szobrával!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.