Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
37%

Halálmester 3. (2001)

Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
respect the movies   2018. 01. 22.

legújabb vélemény

Szerintem gyenge film volt! Már maga a film történetében is "szöges" ellentétek mutatkoztak az első két részhez képest, mert itt már belevitték a bibliai szálat is, pedig mindkét előző részben elhangzik a Dzsinntől egy mondat, miszerint "Istennek sem... több»

 
Sonny   2016. 06. 22.

Divoffot játszó új színész alakítása nekem abszolút nem tetszett, csak valami ripacskodásnak tűnt az egész. Nagy kár érte, mert imádom ezt a szériát, de szerintem ezt az epizódot teljesen elszúrták.


 
fester   2015. 08. 20.

Csak néztem és fogalmam sincs, hogy mit láttam. Annyira frusztrálóan giccses az egész koncepció, én szeretem a gore műfaját, de ez nagyon nagyon ócska. A rosszul megírt sztori, a túlzásba vitt sminkelés. Nekem ez nem jött be egyszerűen.

A.J. Cook
Tobias Mehler
 

Mint már a második részt úgy ezt a részt is csak Videora és Dvdre készített el, moziba nem került!

(respect the movies)
 

A filmben szereplő Barash professzor szerepében Jason Connery látható, ő Sean Connery fia!

(respect the movies)
 

Andrew Divoff vissza akart térni a Dzsinn szerepében, de nem tudtak megegyezni a film forgatókönyvírójával (Alex Wright) ezért inkább visszamondta a szerepet Mr. Divoff! nagy kár

(respect the movies)
 

Magyarországon ez a rész már nem Halálosztó 3 ként jelent meg mint az előző két része, hanem Halálmester 3-Az Arkangyal!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.