Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rejtekhely
 
Owotonor   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Ami a zenei palettáját illeti, az indusztriális metál zenekar, a KMFDM - Go To Hell című számával nyitunk, majd ami-e stílus vonalat képviseli, egyik nagy kedvencem is a Front Line Assembly - Surface Patterns dala is felcsendül szólamra pár perc erejéig egy buli jelenetben. Különleges film ez, így utóbbi főleg jól passzoló soundtrack választás volt. Az újjászületett, paranoiás megszállottnak tűnő, családját minden áron védelmező, látnoki képességgel bíró, gonosszal szemben álló, üldöző, hősiesen küzdő Jeff Goldblum a központi karaktere. Az egészet egy végigfutó, hideg rázó, verejtékező álomhoz, egy agyi kivetüléshez hasonlítanám, ami a jó és rossz álmokat vetíti vászonra, miképp azok egymás ellen fordulnak, hogy az egyik ' kilökje ' a másikat a tudatból. Megjegyezném a stáblistával még nincs vége a filmnek, a TriStar lógó után érdemes a bónusz jeleneteit is végignézni egy kis csavarért, humoros kedvükben lehettek itt a készítői.

 
BloodyMary   2016. 11. 24.

érdekes, borzongató hangulatú, de sajnos a felét sem tudja átadni a könyvnek, Jeff Goldblum játéka túlságosan teátrális, Jeremy Sisto viszont nagy meglepetés ,nem ismertem őt , de remek démon volt, teljesen magára vonta a figyelmemet

Jeremy Sisto

A film összbevétele 12 201 255 dollár volt (imdb.com).

 

Dean R. Koontz annyira csalódott volt a könyvének ezen adaptációját látván, hogy megkérte a készítőket, hogy vegyék le a nevét a film eleji stáblistáról.

(rbernadett)
 

A filmet Dennis Quaid produkciós társasága készítette, azonban a színész levette a nevét a stáblistáról, miután látta a film végső változatát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.