Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
57

Hófehérke - A terror meséje (1997)

Snow White: A Tale of Terror
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2019. 02. 07.

legújabb vélemény

Hófehérke és a hét nem törpe

Sajnos nagyon sok a kiaknázatlan lehetőség a filmben. Túl horrorisztikusnak nem nevezném, sőt, meglepően visszafogott. A fő történet hasonló mint a mesében, ámbár itt nem törpékkel találkozik, hanem egyszerű bányászokkal (oké, az egyikük tényleg törpe). Azon pedig sehogy sem tudtam magam túltenni, hogy a film elején hófehérke leakaszt egy almát a tölgyfáról.

 
pepmed   2016. 07. 28.

Hát ha valami szerintem a mese szexverziójában több van...lehetne...mint ebbentalálható. Meglepően uncsi, Ha nincs Sigourney, sztem totál semmi jó nem lett volna benne.


 
Mirci   2015. 11. 18.

Szerintem csomó dolgot egyáltalán nem használtak ki a történetből adódóan. Sok lehetőség mellett egyszerűen hagyták elmenni az unalmasba. Pedig a történet gyerek verziója is egy jó nagy adag borzalmat tartalmaz.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.