Értékelések (562)

69 Klónok  (2018)

2024. 04. 23.
Szerintem nem rossz film. Rettenetesen alulértékelt alkotás! Nagyon jó témája van. Az eleje egy kicsit lassú, de a vége egész pörgősre sikeredett. Azt nem mondom, hogy eg... több»
Egész jó kis alkotás, hibáival együtt! Szerintem elég lassú film, vontatott, kevés akcióval. Én nem tartom horrorfilmnek, inkább thriller kategóriába sorolnám, de jobbik ... több»
2024. 04. 23.
Nézhetetlen
Na azért ez borzasztó volt! Elképesztő, miért kell ilyen típusú filmeket csinálni. Kretén író, rendező, elmebeteg alkotása. Egy mesefilmből kiragadott karaktereket felhas... több»
2024. 04. 22.
Teljesen jó szórakoztam a film alatt. Imádom az életrajzi filmeket. Mindenképpen kellemes csalódás, nem vártam ennyit ettől az alkotástól. Olykor vicces, valamikor egy ki... több»
Sablonos, unalmas baromság!
Nagyon gyenge eresztés, amely sajnos nem olyan film, amit érdemes moziba megnézni. Borzalmas látványos (ezért kapott tőlem két csillagot), de ezen kívül sajnos nagyon, de... több»
2024. 03. 03.
Minden tiszteletem ezelőtt az alkotás előtt. Elképesztő látványvilág, jó színészi teljesítményekkel fűszerezett szuper alkotás. A rendező, Denis Villeneuve odatette magát... több»
2024. 02. 18.
Érdekes egy film, amely nagyon komoly témával rendelkezik. Nem egy hétköznapi alkotás! Telis-tele van párbeszéddel, amely még érdekesebbé teszi ezt a remek alkotást. Emma... több»
2024. 02. 11.
Elég lehangoló alkotásnak mondanám, aminek van elég sok mondanivalója. Nagyon magas szinten vannak a színészi teljesítmények, főleg a főszereplő színésznek a színészi tel... több»
2024. 01. 30.
Egy kis aranyos családi történet, egy kislány és egy csillag története. Aranyos színészi teljesítmények, főleg a gyerekektől. Ami azt illeti, aranyos kis film, ami nézhet... több»
Nem rossz film, ami azt illeti, mindenképpen nézhető kategória. Látványvilág és hozzá tartozó téma, akció, nem is olyan rossz! Ahogyan mondják sokan, az nem igaz, hogy né... több»
2024. 01. 23.
Nagyon átlagos alkotás, amely nézhető kategóriába sorolható! Jason Statham hozza azt, amit tud, laza, jópofa, olykor ügyesen tudja eljátszani a rászabott szerepet! Nagyon... több»

72 A méhész  (2024)

2024. 01. 22.
Érdekes film volt, amely jó szórakozást nyújtott számomra, a sok túlzással együtt. Kicsit olyan érzésem volt, hogy megölhetetlen volt a főhősünk, amivel nincs is probléma... több»

78 Last Vegas  (2013)

2024. 01. 13.
Nagyon tetszett ez a film, szuper jó színészi teljesítmények, nagyon jó történet, borzasztóan profi rendezéssel és sok-sok humorral. Imádtam benne a párbeszédeket! Nagyon... több»
2024. 01. 09.
Teljesen lefoglalt az elejétől a végéig! Jó témájú, érdekes történettel ellátott alkotás, amely régi, de azzal együtt tökéletes alkotásnak tartom. Igaz, helyenként lassú,... több»
2024. 01. 09.
Ez egy nagyon aranyos film, amely megmutatja, mennyi szeretet van a kutyusokban. Nekem is van kutyám, és eszméletlenül tud szeretni, imád engem és a családtagjaimat is. E... több»
2024. 01. 02.
Nem volt rossz film, nekem tetszett! Van benne egy-két olyan jelenet, ami nagyon színvonalas! Amúgy ilyen típusú filmek mindig érdekeltek, ez is érdekelt már a tartalom a... több»
Teljesen jó kis kalandfilm, ami lefoglalt, jól szórakoztam rajta. Elképesztő sok CGI-al dolgoztak a film alatt. Olykor már látni is azokat. De mai filmgyártás egyik alapj... több»
2023. 12. 28.
Csak azért kap tőlem három csillagot, mert az alaptörténet jó, meg van benne egy-két jó jelenet, de a kivitelezéssel vannak problémák! Maga a film megtekintése jó volt, é... több»

84 Hannibal  (2001)

2023. 12. 27.
Ritka gyöngyszem ebben a műfajban. Elképesztő nagyot alakított Anthony Hopkins és Julianne Moore és Ray Liotta. Nagyon érdekes, olykor brutális alkotás, amely nem mai dar... több»
Modern horrorfilmekhez képest már nem egy ijesztő alkotás, és látszik a mai technológia hiánya, de részemről azért még mindig vannak benne olyan részek, amik meghökkentők... több»