2025.10.11 23:25 drg0602 Olvasottság: <100x
0

Többet vártam....

Nem tudok jó értékelést adni erre az alkotásra, mert sajnos nem jó film. Amúgy sem voltam soha nagy Hellboy-rajongó, de ezután, amit ma láttam, nem is leszek szerintem. A megtekintése után csak azon gondolkodtam, miért csinálták meg ezt a filmet. A látványvilág rendben volt, meg a hangeffektek is, viszont a történet nem jött át számomra.

A Hellboy-karakterrel is voltak problémák számomra, de a többi karakter sem mentette meg az alkotást. Pedig ezzel a színészi gárdával szerintem lehetett volna valamit kezdeni, de hát rendezés is kellett volna, na, az valahogy nem sikerült. A rendező, Brian Taylor, sajnos nem alkotott maradandót, és a színészek sem, köztük Leah McNamara, Suzanne Bertish, Jack Kesy, Jefferson White, Joseph Marcell. Minden egyes színész nagyon átlagos teljesítményt nyújtott a nézőknek.

Többet vártam....

A film játékideje, a maga 99 percével, bőségesen elég volt számomra. Amúgy az alkotás alatt lévő légkör még el is ment volna, de hiába, mert a rendezés és a gyengére sikeredett színészi teljesítmények miatt az már eltörpült. Nem tudnék olyan részt kiemelni a filmből, ami kimondottan maradandó lenne számomra. Pont ilyen filmekre szoktam azt mondani, hogy miért kellett egyáltalán elkészíteni. A 4,5-ös IMDb értékelés megfelel, mert annál többet nem is érdemel. A saját véleményem erről a filmről, hogy egyszer láttam, de inkább ne pazaroltam volna el ezt a bő másfél órát az életemből, kár volt. Gyenge film sajnos, csalódás számomra. Lehet, hogy ne nézzétek meg, nem érdemes! Értékelés: 4/10

akció | fantasy | horror | misztikus

A történet Hellboy és egy újonc BPRD-ügynök útját követi, akik az 1950-es években az Appalachia régió vidékies táján rekednek. Felfedeznek egy kis közösséget, amelyet... több»

0