![]()
Látványos Predator-film, ami semmit nem mutat, ami engem lefoglalt volna! Semmi köze a Predator-filmekhez. Az előző rész egy klasszissal jobb volt, mint ez a gyengécske sci-fi-akciófilm. Nekem ez a film valahogy nem jött be. A 2018-as Predator-film is gyenge volt, de ez az alkotás sem sikerült jól, az biztos. A látvánnyal semmi gondom nem volt, bár a CGI-technológia is valahol látványosan nem sikerült.
Viszont, kérdem én, milyen Predator-film az, ahol egy csepp feszültség sincs? És milyen Predator-film az, ahol a Predator és a mellette lévő android folyamatosan beszélget olyan dolgokról, amikről valójában nem is kellene?! Micsoda dolog így elrontani a kultikus franchise-t, amely még telis-tele volt potenciállal!
![]()
A rendező, Dan Trachtenberg is furcsa nekem. Csinál egy Préda című filmet, amely vérbeli Predator-film, és csinál egy háromrészes animációs rajzfilmet, amely számomra egy csoda. És utána előáll egy ilyen, részemről semmitmondó alkotással.
Érdekes: amibe a Disney belenyúl, abból előbb vagy utóbb tragédia lesz. Sajnos ezzel az alkotással, franchise-szal is ez történt, történik. Mint írtam az elején, a látvánnyal összességében nem volt gond, leszámítva egy-egy béna CGI-jal készült jelenetet. Viszont sok volt benne a duma, ami engem már a végén idegesített, lehangolt. A történet sablonos, elég egyszerű, nincs túlbonyolítva. A színészi teljesítmények meg átlagosak. Így mindent egybevéve inkább nem ajánlom a megtekintését egy olyan nézőnek, aki vérbeli Predator-filmre vágyik. Maximum egyszer nézhető a látványorgiát kínáló sci-fi-akciófilm. Nekem nagy csalódás volt ez az alkotás, pedig nagyon vártam. Sajnos moziban láttam. Bárcsak ne mentem volna el. Nem érte meg, pénzkidobás volt. Értékelés: 3/10
75 Predator: Halálbolygó (2025)
akció | horror | kaland | sci-fi
Egy fiatal Predator, akit kitaszítottak a klánjából, váratlan szövetségest talál útján egy androidban. A cél: a végső ellenfél felkutatása. több»
Szereplők: Elle Fanning, Dimitrius Schuster-Koloamatangi, Alison Wright, Ravi Narayan, Michael Homick